Sunnuntaina illalla käytiin vielä tokoilemassa Hannan kanssa Pirkkahallilla. Hui aloitti seuraamisella, sen yhteyteen ampuminen - ei reagointia. Seuraaminen tuntui muuten ihan hyvältä, täyskäännökset saisivat olla edelleen rivakampia. Namilla ne pelittää hyvin, joten suunta on oikea.. Pusu

Otettiin seuraamisen jälkeen yksi nouto, mikä oli tosi hyvä! Päästin Huin vielä osittain lentävän kapulan perään, meno- ja tulovauhti mainiot! Luovutus myös hyvä, mistä nopea palkkaus.

Sitten hinkutettiin jääviä. Istumiset suht ok, maahanmenot _hitaita_. Hui keksi ruveta pällistelemään kentän viereisellä pellolla olevia peltitynnyreitä ja sen keskittyminen oli vähän sitä sun tätä. Otin lelulla, minkä avulla saatiin hieman parempia maahanmenoja. Yksi seisominenkin otettiin, mikä ok - jonka jälkeen siirryttiin toko hypylle. Tämä otettiin vain kerran Hannan käskyttäessä, ei jumittamista - jee Cool

Hypyn jälkeen Hui paikallaoloon Veetin tottistellessa. Hyvin pysyi, vapautus pallolle eteen.

Vau kävi tokottelemassa myös Veikan ollessa paikallaolossa. Neidissä oli taas virtaa ja meno sen mukaista. Otettiin seuraamista, luoksetuloja sekä kaikki PK noudot. Hyvin pelitti esteet pitkän tauon jälkeen.

Hui pääsi vielä toistamiseen kentälle Veikan vapauduttua paikallaolosta. Otin leikkimällä maahanmenoja, huomattavasti nopeampia näin. Pitää edelleen jatkaa maahanmenoja kuuriluonteisesti, vain "iloisesti hilluen" ja lelulla palkaten. Maahanmenojen jälkeen otettiin vielä PK hyppyä joka hieman huimasi Huita, saatiin kuitenkin parit ihan suht hyvät suoritukset (hieman kolahti joku jalka esteeseen - mutta ei kuitenkaan ponnannut vauhtia esteestä). Pitää reenata tuota hyppyä vielä hieman matalammalla jotta Hui oppii oikean hyppytekniikan ja sitten korottaa pikkuhiljaa korkeutta. Hanna vei vielä eteenmeno pallon Huin nähdessä, eteenmeno Huilla ihan ok vaikka lopussa meni hieman pallon etsimiseksi. Ihanalla nahkapallolla sitten loppuleikit.

Kiitos Hannalle seurasta ja avusta - päädyin sitten Hesen sijaan Rosson pannupitsoihin Silmänisku..