Lauantaiaamuna lähdin Mutalaan Valtsun, Empun, Huin ja Vaun kanssa. Harri ja Atte lähtivät partioleirille ja Osku jäi kotimieheksi Silmänisku.

Veikan tottisteltua Hui aloitti omat reeninsä luoksetulolla. Hieman pääsi varastamaan, mutta oli istunut tarkkaavaisena mun edetessä. Ei tietysti olisi kannattanut tästä palkata, pitää olla tarkempi jatkossa. Otin luoksetulon loppuun saakka, tuli "Huimaisella" vauhdilla - ei lujaa mutta ei nyt ihan äly hitaastikkaan. Otettiin vielä toinen luoksetulo, missä pysyi hyvin istumassa - vapautus vauhdista lelulle. Luoksetuloja pitää ottaa nyt paaaaljon vauhtina ja vain harvoin eteen, jotta saisi sen ns. perusvauhdin nopeaksi.

Sitten jatkettiin seuraamisella. Hanna ampui ensimmäisten pätkien aikana, ekalla paukulla taisi hieman vilaista - muissa seuraavissa ei sitten pääkään tainnut kääntyä. Seuraaminen oli tänään hyvää! Pää oli oikeassa asennossa, ei painanut eikä edistänyt! Palkkausta lelulle, edelleen taakse ja ylös. Hienoa Huisku Hymy. Seuraamisen jälkeen maahanmenoja namilla, oli aika jähmeitä - huomattavasti nopeampiin Hui kun kyllä pystyy. Pitää ottaa maahanmenoja myös lelulla välillä, lelu pistää kummasti eri vaihteen Huissa päälle..

Otettiin hieman myös perusasentojumppaa sekä seisomisia, nämä hyvin. Loppuun vielä estehyppyä Hannan avustaessa. Sekin sujui suhteellisen mukavasti, nyt vain pitäisi saada se sieltä hangesta irti että pääsisi reenaamaan kunnolla ALO-luokan hyppyä.

Olin tyytyväinen Huin reeniin, se oli hyvässä vireessä! Luoksetulo saisi olla paljon nopeampi ja maahanmenotkin olivat tänään heikohkoja, mutta eiköhän ne siitä reenaamalla paremmiksi saada.

Vau pääsi lopuksi myös hieman hillumaan kentälle, tehtiin seuraamista, luoksetuloa, kaukoja ja hieman temppuja. Tänään vielä tarkoituksena käydä pitkällä lenkillä jäällä jotta saisin suurimpia höyryjä neidistä purettua kun huomenna pitäisi startata Tamskin agilitykisoissa.. APUA Yllättynyt Siitä on aika tarkalleen 11kk kun olen viimeksi kisannut.. Tulostavoitteita ei liiemmin ole, aika hyvänä suorituksena pidän sitä jos ohjaaja muistaa radan Pusu