Isommat pojat ovat palanneet mummula-lomalta ja arki on sikäli mikäli sitten aika vauhdikasta. Aamupäivällä otin hieman Huilla sisätottista, kapulannostoja niin että olin itse vinossa Huin suuntaan jotta se joutui hakemaan oikean asennon. Muutaman kerran tyrkytti kapulaa vähän miten sattuu, mutta sitten hoksasi että mistä oikein oli kyse. Tosi hyviä ja napakoita luovutuksia Hymy. Otettiin myös käännöksiä, perusasentojumppaa sekä istumisia - nämä myös hyvin. Loppuun vielä paikallaolo, mikä hienosti.

Iltapäivällä käytiin metsässä lenkillä, Huita kävelytin mahdollisimman paljon umpihangessa lihaksia "hankkimassa". Sitä selkeästikin hieman ihmetytti että miksen päästänyt sitä polulle Nauru.

Iltasella Osku lähti naapurin Minnan kanssa lenkille ja melkein samalla ovenavauksella minä Huin ja Vaun kanssa kohti Länsi-Teiskoa. Siellä ohjelmassa agin vapaaharjoittelut Vaun kanssa, ja Huin otin mukaan lähinnä hankkiakseni sille hieman luoksepäästävyysreeniä. Reeneissä oli alunperin tarkoitus treffata Jaana ja pyrtsit, mutta Jaana oli autoillut navigaattorin johdolla jotain ihme reittiä kohti Länsi-Teiskoa ja päätynyt jollekkin kapealle kärrytielle ja onnistunut jäämään sinne jumiin lumeen. Alkuun näytti siltä kun useasti soiteltiin että Jaana sieltä selviäisi vielä reenaamaankin, mutta loppujen lopuksi oli soitettava miehistä apua kera lapion jotta Jaanan auto saatiin kaivettua hangesta, sangen huonoa tuuria tällä reenireissulla Otsan rypistys. Olisin kovasti mennyt auttamaan Jaanaa, mutta todettiin se huonoksi ideaksi koska silloin meitä olisi todennäköisesti ollut kaksi naista autoineen jumissa kapealla ja pilkkopimeällä metsätiellä Yllättynyt.

Agireenien alkuun otin luoksepäästävyysreenin Huin kanssa, koska tarjolla oli kokonaiset kolme vierasta miestä Huille Silmänisku. Hui suoriutui niin Villestä, Jarista kuin Aristakin todella hienosti. Ei mitään pöhinöitä - vaan päinvastoin, olisi pitänyt päästä tekemään tuttavuutta - kiitokset siis Ville, Jari ja Ari!

Vaun kanssa otin ekalla radan pätkällä keppien avokulmaa, mikä osoittautui kyllä sangen vaikeaksi. Yritin "demota" viime sunnuntain rataa, missä pussi tärppinä kepeillä vietäessä. Otettiin lisäksi sylkkäriä sekä puomin kontakteja. Kontaktit hyvät! Myös sylkkäri onnistui hyvin.

Koska olin sitten yksin vapaaharjoittelemassa, otin Huilla hieman tottista Vaun elpyessä ekasta pätkästä. Hui oli tosi kivassa vireessä! Otettiin ensin namilla perusasentoja sekä seuraamisen käännöksiä + täyskäännöstä. Täyskäännökset tuppasivat jäämään vajaiksi, niitä täytyy nyt reenata enemmän! Otettiin myös erimittaisia pätkiä seuraamista lelulla palkaten, meni hyvin - tosin peräpään tilannetta en tietysti nähnyt. Tehtiinkin varmuuden vuoksi paljon käännöksiä vasemmalle sekä loivaa kaarta vasemmalle. Loppuun vielä muutamat istumiset.

Vaulla jatkettiin sitten taas agissa, missä samat harjoitteet kuin ekalla kerralla. Nyt helpotin kepeille menoa niin että vein ekaan väliin (tai sen taakse) pallon, minkä laittamisen sen näki. Tein muutamat toistot näin, että se sai heti palkan mennessään oikeaan väliin ja sitten niin että olin vain vievinäni sinne pallon - jolloin Vau meni hienosti oikeasta välistä sisään ja jatkoi pujottelua Silmänisku. Etevä tytsä!

Oli ihan mukavat reenit, ja erittäin kivaa oli huomata että Hui ei ontunut kun sitä volttautin ja kävelytin vaikka miten päin maneesissa Pusu.

Törmäsin myös pitkästä aikaan tuttuun jonka kanssa juteltuani sain taas perspektiiviä oman elämän "ongelmiin" ja murheisiin. Sitä pitäisi muistaa olla onnellinen kun on saanut kolme tervettä lasta, se kun ei todellakaan ole itsestäänselvyys..