Vkonloppu vierähti Kuopiossa Tokon SM kilpailuissa. Reissuseurana meillä oli Pia ja Tupla, ja iso kiitos heille tosi mukavasta reissusta! Tavoitteet tosiaan saavutettiin ainakin joillakin rintamilla - molempina iltoina ulkona syömässä ja drinksuttelemassa, mikäs sen mukavempaa .

Lauantaina saavuttiin kisapaikalle ajoissa. Hui kilpaili numerolla 536, eli seitsemännessä paikallaoloryhmässä mikä sitten juuri ennen meitä muuttuikin kuudenneksi paikallaoloryhmäksi. Paikallaoloissa ei mitään moitittavaa, niistä molemmista kympit. Sitten liikkeittäin kisajärjestyksessä:

Idari: 9. Hui tuntui tosi kivalta!

Metalli: 9. Hui tuntui edelleen tosi kivalta!

Tunnari: 0. Se kisajuttu. Tosin nyt Hui sentään haisteli, merkkasi selkeästi omansa - mutta jatkoi haistelua ja toi rivin viimeisen. Ärsyttävää.

Ohjattu: 6.5. Jostain aivokatkoksesta johtuen huomasin sanovani liikkurille että haluan keskikokoiset kapulat. Todennäköisesti siitä johtuen Hui tunasi kapulan kanssa ja nosto oli tosi ruma.

Kaukot: 7. Vaihdoissa oikeat liikkeet mutta niin tahmeaa..

Luoksetulo: 6. Ekassa topissa kääntyi tosi voimakkaasti taaksepäin ja kuin hämmennyksestä meni vielä päälle maihin.

Ruutu: 9. Tästä olen tosi iloinen! Ruutu on ollut Huille niin vaikea ja kun se nyt tuolla onnistui niin huippua!

Seuraaminen: 8. Tuomari tykkäsi, mutta rokotti vajaista ja tahmaisista perusasennoista. Ei tullut yllätyksenä..

Kokonaispisteet siis 235,5.. On ihan hieman petrattavaa jos aikoo jatkossa tokoa kisata..

Suuren suuret onnittelut kaikille menestyneille koirakoille ja eritoten tietysti Pialle ja Tuplalle jotka tekivät molempina kisapäivinä ykköstulokset!! Ihan huippu hienoa!!