Ajelin Vaun ja Huin kanssa Karhelle tänään aamusella. Ensin tallasin Huille jäljen vanhenemaan. Jana oli n.20metrin syvyydessä, jälki lähti oikealle. Kaksi ekaa keppiä oli ekalla sadalla metrillä ja viimeinen - kolmas - jäljen lopussa, n.400 metrin jäljestyksen päätteeksi kakkoskepiltä.

Jäljen vanhetessa tein esineruudun. Vau sai toimia taas virallisen tallaajana Nauru. Ruutu oli n.30 x 50m, esineet oikea takakulma, keskellä edessä ja vasemmassa reunassa n.keskellä. Hui oli pätevä. Ekalla pistolla oikea takaesine, tokalla vasen keskiesine ja viimeisellä pistolla etuesine. Viimeiselle pistolle Hui lähti jotenkin huonosti kun annoin käskyn hieman oudosti. Onnistuin Huita autosta hakiessa jättämään oman sormeni auton oven väliin - saman käden sormen millä löin oven kiinni - ja olin aika tuskainen koko esineruudun ajan.. Mutta hyvin Hui pelitti. Esineiden luovutukset hyvin!

Sitten jälki. Janalle Hui lähti hyvin ja otti taas pirun takajäljen. Annoin sen jäljestää tielle, mistä uusi lähetys. Yritti lähteä tosi vinoon oikealle (tajusin myöhemmin että tuuli toi jäljen hajun tosi voimakkaasti janalle), en sallinnut vaan korjasin jonka jälkeen sainkin ihan hyvän janasuorituksen - suoran siis Silmänisku. Kepit Hui ilmaisi tosi hyvin. Kaikki oli pieniä keppejä ja piilossa varvikossa. Jäljellä oli yksi terävä kulma, mikä tosi hyvin myös. Yhdessä kulmassa missä maasto vaihtui mustikkavarvikosta rutikuivaan kanervikkoon Hui hieman teki tarkistusta, mutta löysi kuitenkin hyvin jäljelle. Se ajoi jälkeä taas tosi keskittyneesti ja voimakkaasti, hieno poika!

Mietin että tekisin yhden janareenin huomenna, mutta jäljestyksen osalta näillä mennään itse kisoihin, jännää!

Niin, onko kellään kokemusta.. -> Hui merkkasi meillä sisällä eilen Oskun pedille sen jälkeen kun Vau oli siinä maanut. Olin juuri menossa saunaan ja herra täysin coolina nosti jalkaansa mun silmieni alla. Kevyt primitiivireaktio pukkasi pintaan ja Hui sai huutia, merkkaileeko se nyt Vauta omaksi naisekseen vai mistä tässä oikein on kyse?