Iltasella treffasin taas Hannan (ja myös Iikan) kanssa reenien merkeissä, tällä kertaa Mutalassa. Hanna sai ensin niskaansa "perhe on pahin" - vuodatusta, mutta siitä huolimatta oli vielä niin ystävällinen että jaksoi reenata Huiskun. Tosin ensin kikkailin vähän Vaun kanssa, sellasta diipadaapailua.

Hanna teki Huilla ensin seuraamista, mikä näytti taas hyvältä! Nyt Hui ei pälyillyt ja oli skarppina oikeastaan kaikissa pätkissä. Ajoittain sen paikka valuu hiukan liian eteen, joten sen kanssa saa olla tarkkana. Hannalla on kyllä mieletön ote Huiskuun(-kin), se pelitti sata kertaa paremmin kuin minulla . Seuraamisen lisäksi Hanna ja Hui ottivat yhden luoksetulon sekä vähän seuraamisen lähtöjä sekä perusasentoja - loppuun hyvät leikit kahdella lelulla. On kyllä äärettömän opettavaista katsoa sivusta kun omaa koiraa reenaa joku sinua itseäsi paljon pätevämpi - kiitos Hannalle!

Hetken tauon jälkeen otin reenien loppuun Huilla vielä kosketuskeppiä. Ekalla meni aivan kepin lähelle, päättäen pinnata loppumatkan. Huomasin huijausyrityksen ja käskytin uudestaan - nyt eteni kepille ja tökkäsi sitä raivoisasti muristen - hassu mies . Toinen toisto vielä näin, ja lopuksi Hanna vei kepin päälle lelun roikkumaan, mikä olikin Huille iloinen yllätys. Tälle kolmannelle toistolle otin alkuun pätkän seuraamista, mistä lähetys "mene" käskyllä. Ekalla ei lähtenyt, vaan jäi hämmentyneenä katsomaan mitä huidon ja käskytän - toisella yrityksellä seuraamisen yhteydessä ok. Tätä pitää nyt vaan reenata ja ottaa toistoja toistojen perään.