Viikonloppuna oli vieraita ja touhuilut jäi pitkälti vain sunnuntain osalle.

Ensinnäkin - Carita ja Vau tekivät hienoa työtä Nokian agikisoissa sunnuntaina :)  Ekalta radalta tokavika rima alas, tulos siis 5vp ja toiselta radalta NOLLAVOITTO :)) Hienoa Carita ja Vau!! Mainittakoon että Carita - the Kone - nappasi omalla koirallaan Aragonilla kaksi nollavoittoa medi3:sta, joten ei tässä todellakaan mennä tuurilla vaan rautaisella taidolla ja hermoilla!!

Huin kanssa treffasin Hannan ja Tainan koirineen Mutalassa kuuden maissa. Tallattiin koko esineruutu ja Emman ja Veetin reenattua vuoroon pääsi Hui. Ensin taas leikin esineen kanssa, jonka jälkeen Taina vei esineen Huin nähden. Hui eteni suoraan hyvin, bongasi hajun ja etsi esineen hienosti. ..ja palautti sen mulle käteen - tai tarjosi revitettäväksi. Esineen kanssa hetken leikki, jonka jälkeen vaihto omaan leluun. Tämä toistettiin kolmella erilaisella esineellä. Keskimmäinen esine oli kumisaappaan kärki ja tuotti hieman enemmän työtä etsimisen suhteen - mutta hienosti pieni mies työskenteli ja lopulta nosti esineen.

Esineruutureenien jälkeen jatkettiin tottisteluilla Haaviston kentällä. Otin Huin kanssa ensin parit luoksetulot missä mallikas banaani ensimmäisellä yrityksellä. Toinen luoksetulo lyhyemmältä matkalta, mikä suorempi. Seuraamista otin lelulla Hannan naksutellessa, tehtiin hieman suoraa, ympyrää ja kahdeksikkoa. Hienosti meni. Otin myös käännöksiä ja "peräpään käyttöä" namilla, mikä vaatii vielä paljon reeniä. Muutama toisto myös luoksetulon loppuasentoa sekä aivan loppuun seisomista pallolla ja pallolla leikkiä.

Hyvät reenit, ja Hyrrr kun oli kylmä!