Lauantai-iltasella suuntasin Mutalaan kera Aten ja Valtterin + tietysti Huin & Vaun. Mutalassa treffattiin Hanna ja pojat. Vau pääsi ensin hieman kikkailemaan Veikan pariksi. Hyvin oli neidillä muistissa telineet - tai lähinnä A otettiin kokeenomaisesti.

Veikan ja Vaun reenattua, Hui tuli ensin "vain" ilmoittautumiseen Veetin parina. Ilmoittautumisesta heti palkka ja leikkien takaisin autoon. Veetin treenattua sitten Hui vuoroon ja Hui oli hyvä ! Ensin tehtiin seuraamista tarjoamisen kautta, mikä tuntui ja ilmeisesti näyttikin hyvältä. Eka suht lyhyt pätkä mistä palkkaus leluun - toinen hieman pidempi jonka yhteyteen ampuminen. Sitten jäävät, seuraaminen jälleen tarjoamisen kautta (hyvää!), istuminen myös hyvin - Hannan mukaan vielä tosi nopeakin . Maahanmenon kanssa sama juttu - luoksetulossa palkkaus vauhdista. Seisomista Hui ei muistanut, mutta en jäänyt hinkuttamaan, otin pari toistoa avuilla namin kanssa ja sitten jatkettiin telineille. Tasamaa noudossa mun PITÄÄ opetella heittämään sitä pirun kapulaa. Nyt lensi suht lähelle ja vauhti ihan ok - mutta olisi parempi jos heittäisin kauemmas ja tulisi hieman sitä matkaa enemmän.. Telineet ok, tosin pystyesteelle taisi hieman varastaa. Loppuun vielä eteenmeno kokeenomaisesti. Vähän meinasi varastaa eteenmenoon, malttoi kuitenkin - ja hyvin tippui maahan. Jee, pätevä Huisku!!!!!! Otettiin vielä toinen niin että Hanna vei pallon Hui näkemättä kentän päähän - tämä myös ok!

Olin tositositosi tyytyväinen Huiskuun! Hieman tietysti jännittää että miten se reagoi tulevissa reeneissä kun nyt otettiin ekaa kertaa eteenmeno kentällä, että alkaako se sitä taas kytsiä.. Pitää ottaa vaan seuraamista tarjoamisen kautta ja opettaa sille sitä uutta käskysanaa ja toivoa että se osaa erottaa asiat toisistaan ja vasta siitä virittelystä virittää itsensä eteenmenotaajuudelle. Mutta on kyllä tosi mukavaa kun Huisku väläytti aimo annoksen sitä parasta antiaan, tekee TOSI hyvää mun mielenterveydelle .

Tottisteluiden jälkeen vielä esineruutuun. Tällä kertaa vasempi, ns. hankalampi puoli. Huiskulla seitsemän esinettä takarajalla. Eka nousi hienosti heti, toiselle lähetykselle Hui lähti hyvin - mutta palasi jostain syystä aika pian. Olin taas passiivisena ja katsoin vain eteenpäin - Hui jatkoi hommia ja kohta toi toisen esineen. Kolmas ja neljäs esine nousi seuraavilla pistoilla - joten olin jälleen ihan supertyytyväinen!! Hyvä reeni parempi mieli