Voi argh tätä Vuodatusta, toivottavasti nuo ääkköset korjaantuvat - muuten menee aika mielenkiintoiseksi tämä blogin luku Huuto

Maanantaiehtoosta treffattiin hyisessä Teivossa Pian kanssa. Vau pääsi hieman kikkailemaan tokojuttuja. Viskin reenattua Hui pääsi myös vähän touhuilemaan. Otin ensin yhden kapulanpidon mikä oli ihan karmea. Hui oli aika kovilla kiepoilla ja kapulan pyörittäminen oli aika hurjaa.. Ja mun verenpaine nousee. Pian kanssa mietittiin josko kapula kaikkineen on hieman huono - se kun on edelleen tuo pienen pieni barbi kapula Kieli ulkona Taidan käydä huomenna ostamassa Mustista ja Mirristä 650g kapulan. Yksihän mulla on, Beenden (tms) mutta se on niin kovaa puuta ja tuntuu huonolta tässä harjoitusvaiheessa. Hanna, Hui, kapula ja kootut selitykset.. Ylipäätään taidan pian laittaa koko kapulatouhun tauolle, ja jatkaa vasta sitten kun päästään ottamaan vauhtijuttuja. Ehkä.

Kapulareenin lisäksi otettiin vain istumista ja maahanmenoa. Niitäkään ei varmasti ole kovin järkevä ottaa samassa reenissä, mutta tuo repertuaari kun ei nyt ole kovin laaja Huin sairasloman takia. Nämä liikkeet ihan ok. Maahanmenon käskyn muutan "Maa" käskyksi, koska eteenmenoa ajatellen "Platz" ei kuulosta kovin kätevältä. Tämänkin tietysti olisi voinut miettiä etukäteen. Pienet kivat reenit, kiitos Pialle ja pojille seurasta!

Tänään tiistaiaamuna otin pienet sisätottistelut Huilla. Luoksetulon loppuasentoa, maahanmenoa ja perusasentoa. Nämä kaikki ok. Huilla virtaa kuin pienessä kylässä, sillä keitti ihan yli kun yritin opettaa sitä peruuttamaan - se kyllä yrittää napsia kun ei ymmärrä mitä siltä pyydetään. Tuo paha tapa pitää kitkeä heti pois.

Oskun ja Vaun sekä poikien kanssa käytiin jäällä lenkillä, olipa ihanaa vaikkakin tuuli tuiversi ja lunta oli kaikki paikat täynnä - harvinaista herkkua kun pääsee jäälle kävelemään.

Illalla olisi tarkoitus vielä käydä tottistelemassa Huin kanssa.