Onhan me taas reenattu mukavasti. Sunnuntaina reenattiin Pian ja Tuplan kanssa Teivossa. Kivat reenit taas - vaan kun muistaisi vielä että mitä me tehtiin . Eka setissä otettiin ainakin seuraamista ja siinä Pia häiriköi. Hui meni erikoisen hyvin halpaan Pian huutaessa "eteen", ja menipä samaan halpaan vielä muutaman kerran. Sai palautetta ja petrasi hyvin. Otettiin myös jäävät, mitkä kaikki ok - istuminen ehkä on edelleen se hitain, mutta hyvä että oikea liike on nyt löytynyt. 2kg noutoakin otettiin, siinä ensin luovutusta läheltä ja sitten koko nouto missä ensin taas possuili ja nojasi luovutusasennossa. Toistolla paremmin, tässä tosin annoin muistutuksen kun lähestyi kapulan kanssa.

Tokassa setissä sitten ruutua. Pallo oli valmiina ja ruutukin löytyi ekalla yrittämällä hyvin. Sitten ilman palloa - Hui on nyt mennyt hieman toiseen ääripäähän, ts. tarjoaa paikkaa ja säätää sekä sählää + vinkuu ja pinisee. Oma palkkaus taas hieman hakoteillä, ts. avuilla onnistumisesta ei kannattaisi kuin kuitata että hyvä - ja se pallopalkka säästää sitten siihen kunnon onnistumiseen.

Otettiin myös kiertoja ja niiden yhteyteen seisomista. Pia heitti pallon Huin taakse kun annoin käskyn, tämä palkkaustyyli on vienyt tätä liikettä eteenpäin. Loppuun vielä tunnari. Nyt niin että maassa ehkä n.30 kapulaa - oma siellä seassa. Eka setti oli sähläystä. Ei nyt toki nostellut kaikkia mutta toi väärän. Lähetin hakemaan uudestaan, toi oman mutta tästä ei kuitenkaan palkkaa. Uusinnalla ok.

Viikolla ollaan joka ilta reenattu pihassa. Perussettiä - eli ruutua, tunnaria, jääviä, luoksetulon stoppeja, seuraamista sekä kaukoja + pk kaaviota pari kertaa (osittain) palkatta. Ruudun suhteen ailahtelee tosi paljon. Välillä Hui huitelee ruutuun tosi hyvin, mutta välillä pitää pinistä ja ihmetellä, pyöriä ja hyöriä. Pari kertaa olen jo vienyt sen poskivilloista ruutuun ja todennut että "TÄSSÄ ON RUUTU" - vienyt sen sitten ns. lähtöpisteeseen ja lähettänyt uudestaan - ja kas, näin on ruutu löytynyt hienosti. Tunnaria on tehty niin että kapuloita on ollut paljon ja tämä on selkeästi auttanut pureskeluun. Tänään Hui teki ihan älyhienon tunnarin, ei napsinut vääriä vaan haisteli nätisti. Kaukojen suhteen eniten harmaita hiuksia aiheuttaa sei-is vaihto, se ei vaan vielä onnistu. Peppu hilautuu niin helposti eteenpäin vaikka sen pitäisi pysyä paikallaan ja etutassujen hilautua taaksepäin. Pk puolelta kaaviota aion ottaa nyt kasvavassa määrin enenmmän ja enemmän kokeenomaisesti odotteluineen yms., palkka aina eri kohdasta ja pitkääkin palkkaamattomuutta. Mahdolliset Pk kokeet on jo reilun parin kuukauden kuluttua - jee!