Keskiviikkona reenailtiin Meirän Hallilla  - kiitos Pialle taas liikkuroinnista ja avusta.

Aloitettiin paikallaoloilla, niissä ei mitään ihmeellistä. Hieman sellaisen paineistuneen oloisena Hui siellä makoilee ja / tai istuu, ts. sitä ahdistaa suunnattomasti jos vierustoveria käydään komentamassa tms. Mutta en ole siihen siis puuttunut, enkä kai puutukaan kun siellä kuitenkin hyvin pysyy.

Muissa liikkeissä reenattiin ruutua. Eka tyhjään ruutuun, pysähtyi hyvin oikeaan paikkaan. Toinen vielä pallolle, ok. Lisäksi tehtiin luoksetuloa. Ensin suorana, siinä pitkästä aikaa banaania - ilmeisesti piti hieman väistää Tuplaa . Välillä hieman ärsyttää kun Hui on niin neiti - ts. reagoi kaikkeen hassuun, oikea pieni herkistelijä kun sille päälle sattuu. Luoksetulon stoppi koitettiin myös kokeenomaisesti, eka oli tosi huono - aloittaa pysähtymisen hyvin, mutta ne hiippailuaskeleet on jostain syystä ihan pakko ottaa. Ei siis oikeaa tekniikkaa eikä asennetta tässä liikkeessä toistaiseksi. Otettiin uusinta, tässä vähän parempi stoppi eikä vauhtikaan ollut hassumpi. Loppuun taidettiin ottaa vielä yksi suora luoksetulo, missä hyvä vauhti.

Sitten tunnaria. Jätin nyt kanaverkkotsydeemin hyllylle koska tuntui siltä että Hui alkoi toimia kapuloilla niin että nappasi sen minkä verkosta irti sai.. Hallilla teki nyt tunnarin niin että maisteli muutamia kapuloita, reagoi omaan mutta sitten vielä jotain sääti kapuloiden kanssa ennenkuin uudelleen nappasi omansa ja toi sen luovutukseen. Olen nyt päättänyt että jatkan näin, toivotaan että tuo maistelu jää pois - tilanteisiin missä Hui menee ihan väärällä mielentilalla kapuloille ajattelin kyllä puuttua jatkossa.

Loppuun sitten vielä kaukoja. Pia sai mut vihdoin tajuamaan tekniinkan sei-is. Miten sen hahmottaminen onkin ollut näin vaikeaa? Tehtiin sitten kisasetit liikkeenomaisesti, jotta nähtiin mikä tilanne Hui liikkumisen suhteen. Molemmissa kisaseteissä tuli n.puoli metriä eteenpäin - ja molemmissa suurin syy juuri tekniikkavirhe sei-is + tuli siellä jotain muutakin virhettä. No, nyt tiedän tuon tekniikan sei-is vaihdossa + lisäksi meni käsky vaihtoon kyseiseen asennonvaihtoon.

Torstaina ja perjantaina tehtiin pienet kotireenit. Torstaina kaukoja ja tunnaria - tunnari oli säätöä, klähmimistä - mutta itse en taaskaan (argh!) ollut ajan tasalla enkä kutsunut Huita pois. No, omansa se sieltä kuitenkin hyvin toi. Tänään perjantaina otettiin pihassa pieni reeni. Ensin ruutuun paikanhakuja, nämä hyvin. Sitten kiertojen yhteyteen luoksetulon pysäytyksiä + loppuun kaukoja. Luoksetulon stopeissa saadaan kyllä töitä tehdä, tosin kaukoissakin.. Kisajalkaa vaan vipattaa, mutta ei kai se auta nyt kuin reenata asiat kunnolla kuntoon ja vasta sitten haikailla kisojen perään..

Huomenna päästään reenaamaan Längelmäelle, siistii!