Viime vkolla tehtiin pikavisiitti (to-pe) Tuusniemen suuntaan, Hikka oli seuramiehenä matkassa - ei reenejä. Huisku sai torstaina pitkän lenkin ja lepoa sitten perjantain. Lauantaina varhain lähdettiin Pian ja koirien kanssa kohti Tending leiriä, mikä järjestettiin Kunkkulassa. Aamupäivällä oli Hikan pentueen treenitreffit. Oli kiva nähdä kaikkia, ja voi kun ne jo osaakin kaikenlaista. Hyviä vinkkejä ja ajatuksia - ja reenattavaa jatkoon. Toivottavasti pian olisi myös uudet pentutreffit :)

Pentureenien jälkeen esineruutureeneihin. Olipa ihan sikavaikeeta, ja paikkakin oli kyllä hankala. Vähän nousevassa maastossa, takaosaltaan ihan umpitiheetä ja karseeta metsää. Hui oli huono, mutta nousi ne kolme esinettä sieltä kuitenkin. Oli myös aika kuuma jo tuolloin, näkyi kyllä koirassa.

Lounaan jälkeen Pian ja Pekan kanssa jäljelle. Janalla Hui eteni jälleen ns. normaalia löysemmin - ravilla, mutta löysästi. Lähti myös vähän vinoon, mihin en tosin puuttunut. Tarkisti takajälkeä - lähti oikeaan suuntaan vasemmalle, ja kääntyi sitten sitä tovin ajettuaan. Kiva kiva, ei ole ottanut takajälkeä tällä kaudella kuin kaksi kertaa aiemmin, niin pitäähän sen tietenkin tulla ohjelmistoon tässä SM:ien alla.. No, ajoin tielle - hetken tauko ja uusinta. Se tietysti ok. Jäljestys oli kyllä tosi levotonta. Ihan normi vauhtia - jollei hieman hitaampaa - mutta paljon tarkastelua ja pyörimistä. Ihan tuskanhiki nousi ohjaajalle. Positiivista oli ainoastaan se että kaikki kolme keppiä nousivat hyvin. Tovin kelailtiin Huin tilannetta, ja päätin että Hui saa nyt pääasiassa lepäillä ennen SM:iä. Sillä on ollut aika paljon ohjelmaa sitten Hikan tulon ja tokon SM:ien. Ehkä on hyvä vähän levätä ja vetää henkeä - ei tässä ihmeitä kuitenkaan tehdä ennen PK SM:iä. Ensi vkonloppuna otan sillä vielä jäljen ja esineruudun, se on sitten siinä sen jälkeen. Tottista vähän höntsäillään kotipihassa, ja vkonloppuna käyn ottamassa telineet Mutalassa.

Hikka on tänään maanantaina tokotellut useasti. Hyvin se leikkii kahdella lelulla ja tuo sekä metallia että puukapulaa. Ohjelmistoon otettiin leirituliaisina myös käden kosketus, peruutus ja ajatustasolle kaukojen jumppaamista. Myös kiertoleikkiä ollaan aloiteltu. Hikkahan veti matkalla leirille puoli pussia edamia ja sen ruokahalu on ollut hieman hakusessa sittemmin. Esim aamulla ei oikein namit kelvanneet reeneissä, leikki kylläkin riehakkaasti. Tänään iltasella tehtiin jälki varaston nurmikolle - hyvin jäljesti!