Sunnuntaina kotiuduttiin kyläreissulta pääkaupunkiseudulta. Osku oli visiitin ajan naapureiden hoivissa ja Hui ja Vau mukana reissussa. Reissu meni ihan mukavasti ja molemmat osasivat suhteellisen hyvin käyttäytyä Silmänisku

Sunnuntaina ja maanantaina ollaan kotitokoiltu. Seuraamisessa Hui on painanut välillä aika paljon ja olen nostellut vasenta jalkaa ylikorostaen saadakseni sen hieman irti. Muuten seuraaminen on ollut hyvää, Hui on ollut hyvässä vireessä, hyvällä paikalla ja kontaktilla. Ainahan sitä jotain pitää korjata kai..?

Jäävistä ollaan tehty istumisia ja maahanmenoja. Lisäksi luoksetuloja läpijuoksuna sekä puskankierrolla loppuasentoja. Hieman Hui tuppaa törmäämään, mutta en puutu siihen koska pelkään sen hidastavan vauhtia mikä ei nykyisellään ole ihan sitä mitä haluaisin.

Eteenemnoreeniä ollaan myös otettu, missä superpallo vaihtui ruokaan. Alussa oli hieman neuvottelua siitä että pitääkö myös ruokapalkkaa kytätä (kai tämä on jotenkin iskostunut Huille kun pallopalkalla ollaan eteenmenoja hyvä tovi otettu..). Sain lelulla hetsaten Huin seuraamaan hyvin, mistä palkkailin erinäisin variaatioin. Lopulta kymmeneen askeleen pätkä seuraamista, perusasento ja "vapautus" eteenmenoon. Tämä tuntuu nyt toimivan, katsotaan Hymy.

Esineen nostoja ollaan otettu kuuriluontoisesti, sekä pihassa että köökissä sisällä. Olen joutunut muutamia kertoja huomauttamaan nostossa väyläämisestä ja palaute on mennyt hyvin perille Cool.

Tänään ajelin aamulla Mutalaan Huin, Vaun ja Eemelin kanssa. Hui aloitti tottisteluilla, missä alkuun taas seuraamista. Painoi ja esti mun kävelyä aika lailla - apua.. Otin vasemmalle käännöksiä jotka helpottivat tilannetta aina hetkeksi mutta sitten Hui oli taas kuin liisteri mun jalassa kiinni. Mun ja Huin väliin ei mahtuisi edes barbin vessapaperirullaa..

Otettiin yksi luoksetulo tosi pitkältä matkalta, vapautus jalkojen välistä leluun. Hyvä vauhti. Sitten tehtiin esteitä. Hui hyppäsi pystyesteen hyvin ilmavasti yli, joten en ottanut sitä kuin kerran. Harjoitus A:lla muutamat toistot, siinä ei ongelmaa. Koskakohan uskaltautuisi sille oikealle A:lle..

Hui pääsi tämän jälkeen varjoon mammittelemaan, ja Vau hieman tokottelemaan. Perussettiä, seuraamista, jäävät ja parit noudot. Hui pysyi hienosti "käy siihen" käskyn alla vaikka Vau hillui leluineen kentällä.

Lopuksi vielä Huilla esineen nostoja, kerran piti taas huomauttaa väyläämisestä muuten ihan ok.