Lauantaina reenattiin Pirkkahallilla, Huille uudella kentällä. Mukana olivat Anne, Emma, Hanna ja Lotta - ja koiruudet tietysti.

Aloitettiin paikallaoloilla. Istumisessakin pysyi, vaikkakin kerran kun kävin palkkaamassa nousi mua vastaan. Levoton oli, kaula pitkällä yritti haistella niin Senniä kuin Viljoakin. Paikallamakuu oli paljon parempi, vaikkakin levoton oli siinäkin. Kehuin suullisesti kun katsoi minua, lopuksi palkkasin muutamalla namilla. En osaa oikein päättää että miten tuon paikallaolon palkkaisin, lisää jännitettä en siihen halua, joten sikäli pallontuijotus ei ole ehkä järkevää - se kostautuu viimeistään siinä vaiheessa kun yritän saada Huita maasta ylös - sehän tähän mennessä (pallon ollessa palkkana) on vain tuijottanut sitä palloa vailla mitään kuuloaistia..

Hui pääsi hetken odotteluiden jälkeen tokoilemaan. Virittelysanat, perusasentoon ja pätkä seuraamista. Vire oli ihan ok, ja seuraaminen pelitti. Petrasi tietysti entisestään tuon ekan palkkauksen jälkeen, tai siltä se ainakin tuntui? Otettiin muutamia lyhkäsiä pätkiä, missä palkkaa pysähtymisestä sekä käännöksistä. Lopuksi seuraamisissa vielä yksi pidempi pätkä, missä muutamat käännökset. Oli ihan mukavan olosta ja ilmeisesti raadinkin mielestä myös näköistä Cool.

Sitten liikkeestä maahanmeno. Ei osaa ilman apuja ei, joten tähän nyt kiinnitettävä huomiota. Saatiin onnistuneitakin suorituksia, mutta mun pitää itse olla tarkkana että en anna vartaloapuja vaikka olenkin muka antamatta!

Luoksetulo otettiin vauhteina, kaksi niin että lelupalkka jalkojen välistä. Ei mikään superhyvä, mutta tuli suht mukavalla vauhdilla. Kolmas pentuluoksetulona, missä tuli lujaa. Vielä muutama perille asti. Tähän Annelta hyvä vinkki alkaa kehumaan ensin kunnolla suullisesti / eleillä - ja vasta sitten lelupalkalla - se tukee myöhemmin myös kisaamista, missä pelkkä suullinen / elepalkka käytössä.. Tätä palkkaustyyliä voisi varioiden käyttää tietysti kaikissa liikkeissä.

Sitten seisominen. Se oli hyvä, mutta apuna tässäkin mun kädessä oleva pallo - eli palkka piiloon jatkossa.

Loppuun vielä eteenmeno niin että Hui näki kun Emma vei pallon. Tänään eteenmeno ongelmitta, ilman nykimisiä Silmänisku

Oli hyvät reenit ja paljon tuli taas asioita mitä pitäisi reenata.

Kiitos koko porukalle mukavasta iltapäivästä ja tietysti myös avusta ja vinkeistä!

Huomenna pääsee Vau puolestaan agiliitelemään ja Hui jäljelle ja esineille - kivaa vaihtelua!