Torstaina reenailtiin Tainan kanssa Kyröskosken suunnalla. Treffattiin kentällä, missä otin kaksi settiä Huin kanssa. Telineet jätin hierontakäynnin takia vielä väliin, en halunnut riskeerata hyppyjä jos Huilla oli vielä lihakset kipeinä Elinan käsittelystä. En nyt tarkalleen enää muista mitä tehtiin, mutta ekassa setissä pääasiassa PK tottista ja tokassa setissä sitten tokotusta. Myös eteenmeno. Tunnarikin tehtiin, mutta en muista enää miten se meni.. Höm, hieman hajamielistä meininkiä.

Tottisteluiden jälkeen kiidettiin esineruutuilemaan. Tehtiin vanhaan merkattuun esineruutuun reeni. Kaksi ekaa nousi hienosti, kolmatta Huin piti etsiä hieman kauemmin. Olin kuitenkin tyytyväinen sen työskenteleen, hyvä motivaatio ja vauhti. Kunnon palkkaus vasta kolmannelta esineeltä.

Perjantai illalla reenattiin samaisissa maisemissa Tainan, Kaarinan ja Hannan kanssa. Kaarina tallasi Huille n.voittajan mittaisin jäljen. Heti alussa pari piikkiä tienylityksineen ja tulimpa sitten itsekin tarponeeksi jäljen yli Hiskin jälkeä tehdessäni. Hieman mietittiin että menikö jälki pilalle - mutta vielä mitä. Janalla Hui eteni ihan hyvin, hieman lähti ehkä liian oikealle - mistä se taisi tosin ilmavainulla saada jäljen hajun. Alun piikit ja harhat ei Huita haitannut vaan se jäljesti oikeastikin kuin juna. Koko jälki oli aika lailla nappi suoritus, kaikki neljä keppiä nousi varmasti. Kiitos Kaarinalle hyvästä jäljestä!

Itseasiassa ennen jälkeä otettiin myös esineruutu. Se oli Huilta myös tosi hyvä suoritus. Kolme esinettä taisi nousta kolmella pistolla paaljoon alle 5 minsan. Näin pätevä herra voisi olla itse kisoissakin!

Metsästä vielä kentälle pikaisiin tottisteluihin. Otin seuraamista ja jäävät - ne ok. Telineet myös hyvin ja hyppy hienosti ilmavasti. Mä vaan aina vaan pelkään sitä pirun estettä.. Eteenmeno nyt eri suuntaan kentällä hyvin sekin. Vein Huin hetkeksi pois ja kävin vielä ottamassa pätkän seuraamista sekä lyhyen paikallaolon kun Lalli otti eteenmenon, nämä myös ok. Kivat reenit, näitä lisää! Kiitos kaikille osallisille!

Vkonloppuna ei tehty juuri mitään kun sukuloitiin ja vietettiin lastenjuhlia synttäreiden merkeissä. Hui ja Osku olivat Lupsakassa la-su yön ja ihan hyvin sielläkin oli mennyt. Eilen illalla otin yhden tunnarin ja kaukoja, ne olivat sangen vauhdikkaita. Tällä vkolla hieman tottista ja ehkä esineruutu - lauantaina olisi sitten taas kisailujen vuoro.