Sunnuntaiaamuna Vau pääsi Caritan kanssa agilityyn, iso kiitos siitä Hymy ! Kivaa oli ollut!

Sunnuntai-iltasella treffasin tokojen merkeissä Annea, Katia, Emmaa, Lottaa sekä Hannaa Tesomalla. Paljon taitavia koiria ja ohjaajia siis paikalla Cool. Kenttä oli loskanen ja märkä, joten paikallaoloja ei otettu.

Hui aloitti reenit ALO:n luoksetulolla Annen käskyttäessä. Hieman oli liikuttanut toista etujalkaansa ja varsinkin ekalla kerralla jätettäessä levoton. Noh, uusi tilanne Huille - yleensä kun paljon reenataan pienemmällä porukalla ja nyt oli iso lauma tätejä vahtimassa jokaista Huin liikettä ja elettä - taisi ottaa siis hieman painetta. Pysyi kuitenkin hienosti istumassa, eikä reagoinut Annen käskytyksiin. Luoksetulo itsessään oli suora ja vauhtikin ihan ok, törmäsi kuitenkin hieman ja eteentuloasento oli vino. Otin toisen luoksetulon vauhtina, mikä hyvin lujaa.

Sitten jatkettiin seuraamisella. Huin pää taisi muutamia kertoja tipahtaa alemmas, mutta pääsääntöisesti teki ihan hyvässä asennossa seuraamista. Pitää itse olla tarkkana sen palkan kanssa, taakse ylös - ei taakse alas.. Pitää myös muistaa palkata "pelkästä" perusasennosta, liikkeelle lähdöstä jne.jne. jotta Huilla olisi aina odotusarvo palkalle. Otettiin muutamia käännöksiä, missä sain vinkiksi itse kääntyä hieman hitaammin - omat liikkeeni siis ilmeisen teräviä ja nopeita? Seuraamisessa otettiin myös henkilöryhmää mikä ihan ok.

Otettiin vielä eteenmeno, missä ei ekalla kerralla lähtenyt - ilmeisesti lähetin jotenkin huonosti koska toisella kerralla lähti hyvin. Hui hidastaa hieman loppua kohden (ja ilmeisesti hidastus alkaa siinä vaiheessa kun alkaa nähdä pallon), tähän reeniksi todella pitkiä eteenmenoja kentällä niin että se ei näe palkkaa liikkeen alusta alkaen.

Aivan reenien loppuun otettiin vielä seisomisia, näytin Huin älyvaanivaa asentoa. Mietittiin asiaa ja sain vinkiksi reenata seisomista namilla palkaten. Koetettiinkin sitä ja se toimi mukavasti.

Kiitos kaikille seurasta ja tietysti tosi hyvistä vinkeistä ja ideoista Nauru.