Tänään oli tosi hyvät treenit - sekä tokossa että jäljellä.

Otettiin pienet tottistelut Soppeenharjulla Hannan kanssa. Veikan tehtyä oli Huin vuoro. Aloitettiin seuraamisella, palkkailua ensin pelkästä perusasennosta. Huin vire oli aivan mainio - se jopa hieman painoi..! Kalahtaakohan tämä innostus omaan nilkkaan? Tehtiin muutamat eri mittaset pätkät käännöksineen - tuntui ja ilmeisesti näyttikin tosi hyvältä - hienoa!

Sitten otettiin luoksetuloa. Ensin suhteellisen läheltä niin että Hanna piti ja otin eteen asti, petrasi toistoilla vauhtia. Loppuun vielä vauhtiluoksetulo pidemmältä matkalta missä vauhti hyvä.

Loppuun vielä hieman jääviä. Maahanmenoja ensin niin että pyrin olemaan edes katsomatta Huihin. Yksi "hama" siellä Huille tuli, muuten hyviä ja nopeitakin maahanmenoja - jeee! Seisomisessa otettiin itse pysymistä ja seisomisesta perusasentoon siirtymistä, hieman tarvitsi apuja että tajusi istua Silmänisku

Oli tosi hyvät reenit, suhteellisen nopeat - katsoikohan Hanna kellosta että 8 minuuttia - ja Hui oli aivan super! Nyt ollaan ilmeisesti taas aallonharjalla, hih!

Veetin tokoiltua ja Veikan otettu rullareeniä porhalsin metsään lähellä kotia, minne olin tehnyt Huille jäljen vanhenemaan. Jälki vanheni reilun puolitoista tuntia. Mittaa sillä oli ainakin alokasluokan verran, jana n.20 metriä ja matkan varrella 6 keppiä. Jana oli hieno, Hui meni aivan piikkisuoraan ja nappasi jäljen hienosti oikeaan suuntaan. Eka keppi oli suht lähellä minkä yli se porhalsi. Jäljestys oli tänään huomattavasti parempaa kuin viime kerralla, keskittyneempää ja tarkkaa. Maasto oli aika hankalaa, vetistä savikkoa, kaadettua metsänpohjaa ja vain osittain sammalikkoa. Toisen kepin Hui ilmaisi hyvin - ajaen taas kolmannen yli. Sen huomautin ja leikittiin kepillä hyvä tovi. Myös neljäs keppi jäi metsään, siinä Hui taisi jäljestää hieman sivussa. Loput kaksi keppiä sitten taas hyvin - hienoa! Tämä oli kuitenkin vasta kolmas jälki missä kepit mukana, joten olen varsin tyytyväinen!