Sairaslomailu sen kun jatkuu, kuten myös Huin lievä ontuminen. Se on vaan hieman koheli toipilas, eikä kyllä ole helppo tapaus pitää levossa.. Hui on aloittanut myös agilityn teoriaopinnot syömällä mun molempien Ditojen sisävuorauksen sekä nauhat katki miljoonaan eri palaan. Kai se on sitä mieltä että mun on ihan turha edes yrittää pysyä sen perässä - tai että kengistä se ei ainakaan jää kiinni ;D

Tässä kun Hui on pääsääntöisesti lomaillut olen tehnyt pitkiä lenkkejä Oskun ja Vaun kanssa, ja onhan ne nauttineet omalla tavallaan kun pikku rääpäle ei ole ollut mukana säätämässä.

Sunnuntaina, eli eilen treffattiin A&L pentueiden supistetussa tapaamisessa - missä mukana minä ja Hui, Kaarina ja Hiski, Hanna, Veeti ja Veikka, Arja ja Zac sekä Katja ja Zen.

Aloitettiin tokoilulla Mutalan kentällä, missä nähtiinkin todella taitavia koirakoita - vitsit miten pitkällä kaikki jo on :) Hui ei saanut tehdä juuri mitään, hieman perusasento jumppaa, kapulan pitoa - sekä esiintyä ryhmäpotreteissa. Tottistelujen jälkeen siirryttiin metsään, missä aiheena jälki- ja esinereenailut + Veikan hajuhaut :) Huilla otin janareenin kolmella eri janalla. Ensimmäinen oli ihan kaamea, herra ei kyllä yhtään tiennyt mitä oli tekemässä, kuikuili tielle ja oli aivan pihalla. Päästiin kuitenkin matkaan, pieni pätkä suoraan, yksi kulma ja purkki - kulma ja piilotetun purkin ilmaisu hyvin! Toinen jana oli ihan mallikas, lähetin noin 20m matkalta ja Hui eteni suoraan hyvin ja nappasi jäljen myös varmasti. Tässäkin janareenissä myös yksi kulma ja loppukippa - jotka Hui klaarasi hyvin. Kolmas jana tuotti hankaluuksia myös hieman koska Hui olisi halunnut kaartaa vasemmalle, minne en sitä päästänyt vaan vaadin etenemään suoraan - tämä korjauksen jälkeen ok.

Ohessa muutamia kuvia päivästä, kiitos kuvista Akille ja Arjalle! Kiitos myös koko reeniporukalle, oli tosi mukava päivä ja toivottavasti voidaan pian ottaa uusiksi :)

Hui perusasentojumpassa.

2033151.jpg

Kapulareeniä, kevyt etukeno kun en näe missä minun pieni bordercollieni on - tämä maha ;)

2033156.jpg

Hui ja koipeliiniveli-Hiski

2033161.jpg

Koko porukka :)

2033163.jpg

A-koipeliinit :)

2033166.jpg

Tänään maanantaina otin pienet sisätottistelut. Huilla yllättäen kapulan pitoa ja kapulan kuljettelua - nämä ok. Lisäksi aloitettiin kosketusalustaan perehtyminen, hassu mies kun tarjoaa läpi ihan koko repertuaarin - saatiin me muutama tassun läiskäyskin alustaan osumaan, mutta tuskinpa viesti vielä perille meni mitä sillä haetaan :) ..jatketaan sairaslomailua ja pienimuotoista reenailua.