Atte jäi petipotilaaksi korvatulehduksineen tänään tiistaina ja vietettiin siis päivä pitkälti sisätiloissa. Huin kanssa otin aamulla pienen tottistelusession ja uusi asiakin aloitettiin - kapulan pito harjoitukset nimittäin (toinen kauhukuvani esineruudun lisäksi) :) Ensimmäinen setti venähti ehkä aavistuksen liian pitkäksikin, kun en meinannut saada Huita tajuamaan mitä haluan (toistaiseksihan olen ottanut vain vauhtinoutoleikkiä + kapulalla leikkiä) - ja Hui oli pitkälti sitä mieltä että kapulan suuhunsa saatuaan se voi sännätä ympäri eteistä ja heitellä sitä kuin leikkiessään. Tajusin onneksi laittaa Huin kiinni ja saatiin sitten loppuun onnistuneita suorituksia niin että autoin toisella kädellä Huin leuan alta ja kehuin kun se oli purematta - ja hieman "ei_painostavasti_moitin" jos se yritti pureskella. Nopeasti se jälleen tajusi mitä haetaan - ja pitkin päivää olen tehnyt lyhyitä settejä pitoharjoituksia - ja on tullut tosi hyvin onnistumisia. Ajattelin tehdä tätä nyt kahden viikon kuurina, ja sitten taas innostavia noutoharjoituksia saaliilla.

Aamusella otettiin erillinen sessio myös esineiden kanssa missä naksuttelin aina kun Hui tarjosi esinettä mun käteen - ja palkkasin sen sen kanssa esineellä leikkien.

Osku ja Vau ovat viettäneet pitkän päivän pihalla, Vau tyhjentää kasvimaata porkkanoista ja Osku pyydystää mitä ikinä liekään tuolta metsästä. Vau pääsee riemukseen tänään Caritan kanssa agilitaamaan :)