Sunnuntaina otin pienet pihareenit Huin kanssa. Ei olisi varmaan kannattanut väsyneenä reenata, tai minä olin väsynyt ja Hui täynnä virtaa - ja mikään ei oikein onnistunut. Ei siitä sen enempää..

Eilen maanantaina reenattiin Pian ja Riittojen kanssa Mutalassa. Hui teki ensin hieman tokoa. Aloitettiin pitkillä seurauttamisilla, pyörittiin paljon PK esteiden ympärillä ja heti annoin napakan huomautuksen jos erehtyi niitä esteitä pälyilemään. Seuraaminen tuntui tosi kivalta, mitä nyt se paikka vähän liian edessä..

Sitten ruutua. Kentällä oli kaksi ruutua, jotka molemmat löytyivät suht kivasti. Tosin toiseen ruutuun mentäessä Hui ensin tarjosi paikkaa ruudun edessä - ennakoi pallon heittoa tms. Toistolla ok - nyt tosin pysähtyy itse ruutuun. Ruudun jälkeen jatkettiin muistaakseni liikkeestä istumisella. Olisiko hieman ennakoinut Pian käskytystä. Tehtiin toisto niin että Pia käskytti mutta en käskenyt istumaan. Hieman oli tässäkin reagoinut "käsky" sanaan. Istumisesta jatkettiin metallilla, mikä palkatta. Metalli oli kyllä aikamoinen hienohelma suoritus, siisti kuitenkin. Sitten tunnari kisanomaisesti. Se hyvin! Vähän paluussa piti kapulaa pyöräyttää, mutta kokonaisuutena ihan huippu! Tästä hyvät palkat.

Toisessa setissä vielä yksi ruutuunmeno, mikä ok. Lisäksi otettiin ruudun loppuosa Pian käskyttämänä. Se hyvin. Sitten vielä hieman kaukojumppaa, nyt oli asennot muistissa - tosin kunnolla ei edelleenkään pelitä seiso-maahan vaihto.

Tokotusten jälkeen siirryttiin esineruutu reeniin. Tehtiin Mutalan ns. vaikeampi ruutu. Ruudussa viisi esinettä, joista kolme suht isokokoisia. Hui oli aikast pätevä. Hieman se työskentelee takapainotteisesti, mikä ei tiedä kovinkaan hyvää etuesineiden kannalta. Nyt esineitä nousi hyvää tahtia kaikki neljä. Ainoa iso miinus Huiskulle siitä että yritti ryökäle vaihtaa kolmatta esinettä luovutukseen tuodessaan (tiskiharjaa) toiseen esineeseen. Tajusin tilanteen ja ehdin kieltää Huita. Ensin se yritti tulla metsästä ilman sitä tiskiharjaa mutta komensin takaisin. Tiskiharjan luovutettuaan nosti hyvin sen bongaamansa vaihdokkiesineen. Isojen esineiden kanssa tämä vaihtamisongelma lienee vielä vähän todennäköisempi, mutta minkäs teet - toivottavasti viesti meni eilen perille..