Aamusella ajoin Empun ja Huin sekä Vaun kanssa Niihaman kentälle missä treffattiin Taina ja Ipa. Ipan tottisteltua Hui pääsi hommiin. Aloitettiin seuraamisella, missä vire hyvä. Kontakti pysyi myös hyvin, yhden hengen henkilöryhmä hyvin. Tein aika paljon perusasennosta perusasentoon reeniä sekä käännöksiä vasemmalle ja täyskäännöksiä. Palkkailua myös pysähdyksistä. Tuntui hyvältä! Hieman paikka ajoittain liian edessä, tätä reenataan varmaan seuraavat 15 vuotta Nauru.

Liikkeestä maahanmenoja leikkien ja hyvillä avuilla. Ihan jees. Yksi vauhtiluoksetulo pitkältä matkalta, palkka taas vasta aivan lopussa. Hui tuli lujaa, kävi ihan mielessä että miten kisatilanteessa kun pitäisikin pysähtyä..  Sitten pallolla hieman toppaamista, sekä kävelystä että juoksusta - nämä ok. Loppuun vielä noudot. 1kg kapulan palautus piiiitkältä matkalta, ok vauhti. Palkka nopeasti luovutusasennosta. Otin vielä muutaman noston läheltä ja nyt luovutuksessa viiveet - hyvin malttoi. Telineet oli molemmat tosi hyvät, ei empimistä eikä varastamista. Kapulan luovutukset suorat. Pitää nyt vaan reenata perusasentoon siirtymistä erikseen, sitä en tehnyt tänään telineillä ollenkaan. Huisku oli aikast pätevä, hyvä mieli jäi tästäkin reenistä! Kiitos Tainalle!

Sitten porhallettiin vielä esineruutuilemaan jonnekkin Niihaman perämetsään. Tallattiin aika lailla kisakokoinen ruutu, mihin esineiden paikat oikea takakulma, keskellä keskellä ja vasen etukulma. Huille esineet niin että näki esineen viennin ja seuraava vietiin niin että näki kun Taina tuli ruudusta esinettä viemästä. Huisku oli tosi hyvä. Ensimmäisenä takaesine mikä nousi sukkana suoralla pistolla. Keskiesineelle lähti hyvin suoraan ja työskenteli alueella mutta ei saanut hajua. Uusi lähetys ja nyt esine hyvin ylös. Kolmas esine nousi heti, Hui suorastaan hyppäsi ilmassa ympäri ja nappasi esineen suuhunsa. Hieno pätevä pieni mies Nauru. Ajattelin edelleen tehdä tälläistä reeniä, tosin jossain vaiheessa pitää ottaa myös palkkamattomuusreeni ennen kisoja - siis kahden esineen väliin.