Aamusella otin sisätokoa Huin kanssa. Ensin muutamat kapulanpidot, mitkä ok. Lisäksi otettiin istumista sekä peräpään käyttöä + perusasentojumppaa eri suunnista. Reenisession loppuun tehtiin vähän temppuja ja sain idean jatkaa "peruuta" tempun opettamista Huille. Heh, kun komennan sitä pois suihkusta vettä pyydystämästä homma toimii niin että näytän kädellä että pois, pois - se peruuttaa ok. Mutta. Kun yritin (ja olen yrittänyt ennenkin) sisätiloissa namilla palkaten, niin herra tarjosi ensin kaikki mahdolliset osaamansa asiat ja sen jälkeen menetti hermonsa yrittämällä purra (ja purikin!) ja raapi kuin mikäkin mielenköyhä. Suivaannuin lopulta itsekin ja laitoin sen jäähylle ulos Kieli ulkona Miten peruuttamisen opettelu voi olla näin vaikeaa..? Onneksi se ei sentään ole mikään tottelvaisuusliike! Ja todettakoon että olen yrittänyt myös lelulla, mutta Hui hyökii sitäkin päin - voin vain kuvitella miten meidän käy joskus agilityssä kun emäntä on hieman myöhässä ja koira ei tiedä mitä pitäisi tehdä..! Pitää miettiä koko lajia uudelleen Yllättynyt

Eemelin päiväunien aikaan oltiin pihassa ja otin tokottelua myös siinä. Aloitettiin noudolla. Otin yhden kokonaisen noudon ainoastaan, mikä oli tosi hyvä - siitä hyvät leikit palkaksi! Sitten jatkettiin omenapuun kierroilla ja luoksetulon loppuasentoreenillä. Hui tuli lujaa "perille asti". Hieno ukko! Sitten otettiin vähän seisomista pallolla, mitkä ihan hyviä, ainoastaan se mietityttää että herra vaanii ja kulkee matalana kun tietää että mulla pallo kädessä ja se tulossa palkaksi.. Sitten jatkettiin vielä juoksuseuraamisen reenaamisella. Otin lähinnä namilla imutuksessa, koska Huillahan on ollut hieman tapana irtaantua kun lähden juoksemaan. Imutuksessa ei tietysti mitään ongelmia irtaantumisen suhteen. Lopuksi leikittiin narupallolla Silmänisku.

Vau ja Osku pääsivät naminetsintään lumihangesta, ja Osku etsisi tai tarkastelisi paikkaa kaiketi vieläkin jos en olisi sitä sieltä sisälle komentanut. Vau ei ole turhan tarkka, se katsoo hätäsesti että mitkä piilotetut namit on löydettävissä ja jatkaa sitten tavanomaista säätöään.. Hieman kalahtaa tämä kotipihassa kikkailu Vaun osalta omaan nilkkaan, sillä se luulee nykyään aina kun ollaan pihalla että kohta tehdään jotain. Se pyörii ja hyörii jatkuvasti ympärillä, hyppii ja natkuttaa - ja suorastaan kerjää että pitäisi päästä tekemään jotain.. Pitää siis ilmeisesti harjoitella olemaan tekemättä mitään pihassa sen kanssa Yllättynyt. Ongelmia on kyllä todella monenlaisia!

Iltasella treffasin Lamminpäässä Hannan ja pojat reenien merkeissä. Atte ja Valtteri palloineen toimivat hyvinä häiriötekijöinä ja oli viereisellä kentällä vielä rusettiluisteluakin, joten ääniä ja ihmisiä piisasi. Hui reenasi yhden session verran, missä aloitettiin noudolla. Otin perusnoudon, mikä muuten mainio mutta luovutusasento oli ihan vino. En palkannut, ja kehuin suullisestikin liian huonosti - missä pitäisi todella petrata! Otettiin uudestaan, mikä mainio myös ja luovutus hyvä. Tästä niin ihanan kytättävä nahkapallo palkaksi Silmänisku. Hetken leikin jälkeen jatkettiin seuraamisella. Palkkausta perusasennosta ja lyhyemmästä pätkästä. Otettiin myös pari pidempää pätkää. Tänään Huin seuraaminen oli tosi hyvää! Ei edistänyt, kulki suorassa hyvällä kontaktilla ja vire hyvä! Jee!

Sitten otettiin istumista, missä ensimmäinen tosi hyvä ja nopea. Toistot myös suht hyviä, ja viimeisellä petrasi eniten. Reenien loppuun vielä luoksetuloja puunkierrolla sekä yksi vauhtiluoksetulo. Nämä ok, tänään ei banaaneja.

Reeneissä oli hieman säätöä kun perhetuttuja ilmaantui rusettiluisteluihin ja piti sitten höpötellä ja vaihtaa kuulumisia Silmänisku. Olivat kiinnittäneet huomiota hyvin tottelevaiseen koiraan, ihmekös tuo kun "kehässä" tuolloin oli Veeti-äijä!

Kivat hyvät reenit!