Viikonloppu vierähti taas luvattoman nopeasti :(

Lauantaiaamusella suuntasin vanhempien koirien kanssa pitkälle metsälenkille, sillä yhdentoista maissa suuntasimme kohti Lietoa ja veljenpojan syntymäpäiviä. Hui sai tulla automatkustajaksi mukaan. Ennen kuin matkaan päästiin kävelin Huin kanssa suhteellisen pitkän tovin Ylöjärven raitilla, sillä Harri käytti auton pesurissa enkä viitsinyt Huita sillä vielä pelästyttää. Osku ja Vauhan ovat täysin lungisti pesurissa ollessa - taitaa olla se emäntä mitä hirvittää eniten. Hui ei paljon vilkkaasta liikenteestä noteerannut, vähän sitä kovaääniset mopot tai moottoripyörät tai pikemminkin niiden kiihdytysäänet hämmästyttävät, mutta huomattavasti on herra reipastunut! Päivän aikana Hui pääsi useita kertoja jaloittelemaan autosta ja iltasella saavuttiin kotiin kuuden jälkeen. Ilta meni pihassa puuhastellessa ja koirat saivat vain olla ja viettää lepposaa lauantai-iltaa.

Sunnuntaiaamusella aamutouhujen jälkeen pakkasin autoon Huin ja Vaun ja treffasin Pian & Viskin sekä Tainan, Ipan & Emman jossakin päin Nokiaa metsäautotiellä. Tein Viskille jäljen, ja sen jälkeen otettiin vähän pentujen kanssa vuorotellen tottisteluja. Huin kanssa tuttuja juttuja - sivulletuloa, luoksetuloa sekä leikkimistä ja toisessa sessiossa seuraamista sekä eteenmenoa pallolle. Mukavasti meni :) Pennut pääsivät myös hieman touhuamaan keskenään.

Kun Viski ja Pia saivat jäljen ajettua tehtiin vielä esineruutu. Vau pääsi ensimmäisenä ruutuun, enkä laittanut sille liivejä ollenkaan. Kieppejä se nosti jonkun verran ja meinasi aloittaakin jonkintasoisen ujelluksen - mutta lopputulemana se kuitenkin nosti kahdella syvällä pistolla hienosti kaksi esinettä! Hieno tyttö :) Tälläisten esineruutujen jälkeen tulee aina innostus että pitäisikö sittenkin yrittää sinne VOI luokkaan hakemaan ainakin sitä JK3 koularia ;) ..katsotaan :)

Iltapäivä ja ilta kului jälleen pihassa puuhastellessa ja illalla otin sisällä Huilla hieman tottistelua sekä leikkimistä. Poikien avustuksella myös kaksi luoksetuloa. Josko huomenna käytäisiin taas jäljellä!