Reeniä on otettu su ja ma ap pihassa + nyt maanantai illalla kävästiin Mutalassa. Sunnuntaina lähinnä humputtelua, en oikeastaan enää edes muista että mitä - varmaan ainakin liikkeestä istumista..

Tänään aamusella pihassa tein reenin, mikä aloitettiin noudoilla. Vahvistin sitä että Hui luovuttaisi 2kg kapulan reilusti ylös - eikä jättäisi luovutusasentoa niin alas mitä se satunnaisesti on nyt tehnyt. Tämä ok. Sen jälkeen vietiin yhdessä eteenmenopallo, jonka jälkeen otettiin seuraamista. Seuraaminen suhteellisen hyvää pallosta huolimatta, eli ehkä kehitystä on jossakin tapahtunut edes millimetrin verran.. No juu, sitten liikkeestä istumista, missä - tadaa - herra tarjosi sitkeästi seisomista. Ei pysty eikä kykene istumaan. Toruin ja otin uuden toiston - sama juttu. Tästä hyvästä jo junttasin Huin pyllyn alas ja kerroin että näin sen pitää mennä. Tehtiin uudelleen alusta, epämääränen pätkä seuraamista ja tiukka käsky - edelleen jäi seisomaan. Näin silmäkulmasta että reagoi heti mutta ei meinannutkaan istua. Taas junttasin pyllyn alas. Kolmannella toistolla sitten onnistui vaikkakin liike oli kuin hidastetusta elokuvasta. Tästä kuitenkin superpalkka. Sitten otettiin eteenmeno, siinä ei ongelmia. Hetki leikkiä pallolla ja pallo pois - jonka jälkeen seuraamista. Piti huomauttaa tosi tiukasti ja se sai kyllä Huin petraamaan, tästä palkkaus minkä jälkeen leikittiin vielä tovi ja reenit loppui siihen.. VAIKEETA .

Iltasella treffattiin Pian kanssa Mutalassa. Tarkoituksena ottaa palkkaamattomuutta ja vaatimisen kautta saada Hui suorittamaan liikkeet. Hui ilmoittautumisen jälkeen paikallaoloon. Siinä ei ongelmia, mistä sen seurautin aloitussuoran alkuun. Sillä matkalla piti kerran huomauttaa lusmuilusta, minkä jälkeen petrasi. Palkkaus petrauksesta vapautuksella ja suullisella palkalla. Sitten kaavionomaisesti seuraamista - Hui teki suht mukavasti töitä ja palkkaus edelleen suullisesti ja vapauttamalla. Liikkeestä istumisen valmisteleva osuus ei ihan alkumetreillä ollut hyvää, petrasi kuitenkin ja annoin käskyn - pitäisi puuttua ihan jokaiseen örveltämisen yritykseenkin, huono minä! Hui istui hyvin, mistä lelupalkkaus..

Tämän jälkeen Pia vei eteenmenopallon ja otettiin se liike samoin tein. Valmistelevassa osuudessa seuraaminen on maataviistävää vaanimishiippailua, mutta ihme kyllä se tarjoaa kontaktia, joten olen tähän tyytyväinen koska en vaan jaksa sitä ainakaan nyt työstää. Ekalla yrityksellä lähti loppua kohden edistämään joten otin takaisin ja uusintayrityksellä piti paikkansa ja itse eteenmeno ok. Kas kummaa - se on Hui mielestä ehkä maaaaaailman PARAS liike ja taidamme anoakin sellaista koemuotoa missä ei oteta mitään muuta tottiksessa kuin eteenmeno ja paikallaolo - ja jos oikein vaaditaan niin ehkä ne telineet. Eteenmenon jälkeen sitten tahittiin. Tarkoituksena oli ottaa seuraamista. Se olikin aivan kaameaa. Hui oli matalana, piti kyllä kontaktia mutta ihan väärällä asenteella liikenteessä. Mun huomautukset on liian epämääräsiä, hyihyihyi minua! Pitää petrata nyt itse ja yrittää olla tarpeeksi mustavalkoinen. Lisäksi välillä on tosi vaikeaa vetää sitä rajaa että milloin Hui on riittävän hyvä ja milloin ei. APUA! Suullisesti pääsin palkkaamaan Huin muutamia kertoja ja taisin lelullakin leikkiä. Lopussa tehtiin vielä niin että laitoin Huin remmiin ja kontaktin tippumisesta tai huonosta paikasta se sai kevyen pakotteen - tämä tuntui tepsivän ihan parhaiten. Petraamisesta taas hyvä lelupalkka.

Huh ja plääh, ompas tämä nyt vaikeeta. En tiedä kaivanko ja mitä itselleni kun ja jos otan tuota eteenmenoa reeneissä miten sattuu - ts. kasvaako Huin odotusarvo sille liikkeelle niin että se koomaantuu täysin? Toisaalta vaikka eteenmeno olisi joka toinen liike sen ON TAJUTTAVA että koomaantua ei saa. Tosin tämä eteenmenon aiheuttama kooma on jotain muuta kuin se kooma mihin Hui vaipuu kisatilanteessa - se on jotain velttouskoomaa, minkä syytä en vaan voi ymmärtää.. Jännitys? Paineistuminen? Pelko? Epävarmuus? ..en ymmärrä ainakaan noita syitä koska me ollaan kuitenkin reenattu niin paljon, eri paikoissa, eri tilanteissa - että miksi se ottaisi noista painetta, miksi se ei luottaisi muhun? Alan kohta itsekin vaipua johonkin horrokseen, tuntuu taas niin epätoivoiselta tämä touhu.