Tänään lauantaina kävin tekemässä n. alokkaan mittaisen jäljen tuohon lähimetsään. Jälki oli tasoltaan ehkä alokasluokkaa muutenkin, vain suoraa ja neljä suoraa kulmaa + neljä keppiä. Haastetta ehkä eniten kuvittelin tuovan lukuisten lenkkipolkujen ylitykset. Jana oli vasemmalle, syvyyttä n.30m. Jälki vanheni n.1.5 tuntia.

Hui oli ihan super. Se lähti janalle hyvin - aika lujaa tosin - reagoi hyvin jälkeen, tarkasti sitä takajäljelle pari metriä ja hyvin lähti sitten oikeaan suuntaan. Vauhti oli aika hirmuinen ja mulla oli tosi suuria vaikeuksia pysytellä sen matkassa vaikka jarrutinkin tosi paljon. Hui reagoi hyvin keppeihin, missä vietettiin hetki aikaa keppiä heitellen sekä Shebaa nauttien . Toisen kepin jälkeen oli aika moista rytöä + kulma, minkä jälkeen Hui pääsi multa irti ja siihen kaaokseen jäi jonnekkin kolmas keppi. Neljäs ja viimeinen keppi nousi taas hienosti. Olen tosi tyytyväinen tähän reeniin, nyt vaan pikku hiljaa emäntä parempaan kuntoon ja kohti vaativampia reenejä!

Tavoittelen nyt kisapaikkaa kesäkuun jälkikisoista, 12.6. kisoja on muutamalla paikkakunnalla + sitten 14.6. ja 17.6. näyttäisi olevan kisoja. Toukokuun kisat unohdan suosiolla puutteelisen tottistason takia + siksi että itse on aika telakalla kun Ella-tyttö on niin pieni. Kesäkuussa on jo lisäksi ehkä mahdollisuus päästä kisoihin ilman rintaruokittavaa lapsosta .