Matkasin yhdessä Huin, Vaun ja Valtterin kanssa Tampereen Kalevaan lauantaiaamuna - missä treffasimme Lauran. Olimme hieman ajoissa ja teimme pienen kaupunkikävelykierroksen Huin ja Vaun kanssa lähipuistossa.

Otettiin uimahallin viereisellä ruohokentällä tottistelut Huin kanssa. Lauralta saatiin iso kasa hyviä vinkkejä, mitkä pitää kirjata heti ylös :)

Aloitettiin seuraamisella lelupalkkauksella, missä oli tarkoitus näyttää Huin poikittaminen. Poikittaminen tuli vastaan "vasta" suht pitkän seuraamispätkän tuloksena ja todettiin että lääkkeenä jo käytössä olevat vasemmalle käännökset, ison ympyrän tekeminen vastapäivään sekä ylipäätään lyhyet pätkät lelun kanssa. Imutuksessa namin avulla käännöksiä ja pidempiä pätkiä. Laura ei pitänyt Huin asentoa huonona, itse koen (kun en näe) että Hui on musta liian kaukana - mutta hyvä jos ei :) Ja ylipäätään oli puhetta että tässä vaiheessa ei kannata sitä asentoa kuitenkaan ruveta tiivistämään - koska se voi tiivistyä iän ja harjoittelun myötä - ja edessä voi olla sitten taas se että Hui on liikaa kiinni mussa. Jatketaan siis suht samaan malliin, pitää vain muistaa tehdä tuota imutusta enemmän.

Luoksetulo otettiin lelupalkalle, mikä taas lensi jalkojen välistä. Hui tuli suoraan ja lujaa - tämä siis ok näin :) Luoksetulon loppuasennotoa otin namilla ja mietittiin että voisi siinäkin siirtyä pikku hiljaa siirtyä leluun (mikä tulee takin helman alta), jotta saisin siihenkin vauhdin mitä kuitenkin haetaan. Huihan tulee nyt tosi nätisti ja suoraan, mutta pääsääntöisesti ravilla - kun olen siis palkannut tästä _vain_ namilla.

Istuminen muuten ok, oma liike saisi olla nopeampi mikä selkeästi testatessa johti siihen että Hui istui nopeammin - miten ei näinkään yksinkertaista asiaa ole osannut itse ajatella :))

Maahanmeno ok, seisomisessa mietittiin että palloa voisi vaihtaa johonkin muuhun leluun sillä Huin vaaniminen oli aika hurjaa ja se laski itsensä tosi alas. Kun koitettiin narulelulla, se oli paljon "rennompi" ja kulki pystyssä :) Hassu silmämies!

Loppuun otettiin myös eteenmeno, missä Hui meni ekalla kerralla pienellä banaanilla - eikä mitään sika lujaa - vaan ehkä asteen tässäkin palloa vaanien. Tähänkin liikkeeseen voisi yrittää liittää humputtelua (Hui on niin tosikko ja tekee kaiken melkein otsa rypyssä ja erittäin "asenteella"), jotta se hieman vapautuisi. Tehtiin parit toistot niin että vietiin jälleen palloa yhdessä ja kun se kysyy paluumatkalla lähetyspisteeseen monta kertaa lähtölupaa - niin yht'äkkiä sanoinkin sille vain eteenmenon virittelysanat ja annoin vapaa käskyn - millä se saikin jo sännätä pallolle. Ekalla kerralla oli tietysti hieman hämillään - mutta toinen oli parempi ja nopeampi.

Olipa kiva nähdä Lauraa ja kuulla Bestiksenkin kuulumiset - ja tietysti saada kasapäin hyviä neuvoja! Kiitos Laura :) Kuvia näpsittiin aika paljon, toivotaan että saan niitä jossakin välissä vaikka meilitse ;)