Tuntuu jotenkin niin epätodelliselta että Vauta ei enää ole.. On niin kummallista kun khh:n portilla ei olekaan vastassa yhtä mutiaista muiden seassa - vaan siellä on vaan Hui ja Osku. Vaun ruokakiponkin ja pedin kanssa arvoin että minne ne laittaisin, miten sitä voi siivota toisen pois elämästään?

Surun ja epätodellisuuden keskellä raahauduin kuitenkin pirpanoiden kera tänään Mutalaan, missä treffattiin treenien merkeissä Pia. Oli haikeaa tulla Vaun kotikentälle, missä se ei enää ikinä tekisi agilityä tai toimittaisi niin tärkeää esineruudun tallaajakoiran virkaa - tai häiriökoiran roolia tottisparissa..

Pienten pillitysten jälkeen saatiin reeniäkin aikaiseksi.. Tehtiin PK tottista Tuplan parina. Ensin ilmo, mistä palkkaus. Hui suoritti ensin liikkeet. Seuraaminen ja jäävät meni ihan mukavasti - ainoastaan maahanmenossa piti tarjota ns. vanhaa tekniikkaa. Pitänee muistuttaa. Telineille siirtymiä hieman tahkottiin, ja kun tarpeeksi selvästi sain kerrottua että sinne siirrytään kontaktissa eikä mahanalus maataviistävässä kyttäysasennossa - päästiin itse noutoihinkin. 2kg luovutti vinoon, vauhtikin saisi olla nopeampi. Tätä pitää reenata vaan harvoin.. heh. Telineet hienosti - paitsi niin, sekä 2kg että hyppyesteellä Hui hitsasi kapulaan kiinni ja luovutti vasta toisella kovemmalla käskyllä. A esteellä annoin luovutuskäskyn voimakkaammin ja siinä hyvä luovutus. Loppuun vielä eteenmeno, valmistelevassa vähän keulimista - muuten ok. Hui oli myös paikallaolossa Tuplan suorittaessa, se ok.

Tehtiin tunnari vielä tottisteluiden päälle. Hyvin bongasi omansa, tosin niin nopeasti että olin varma että tuo väärän. Puri luovutukseen tulossa.. argh.

Tottisten jälkeen esineille. Huille neljä esinettä. Ekalla esineellä piti taas hieman nakella esinettä mun jaloissa, mistä suivaantuneena taas nyppäsin sen poskivilloista luovutusasentoon. Kolmen seuraavaan esineen luovutus hyvin. On se kumma kun pitää koetella että josko tänään saisi pelleillä. Olikohan se nyt niin että kaksi ekaa esinettä nousi suht nopsaan mutta kahta viimistä Hui joutui vähän enemmän etsimään.

Hyvät terapiareenit, kiitos Pialle.

Iltasella vielä tokoa kotipihassa. Tehtiin ensin ruutua ja siihen paikanhakuja, nämä hyvin. Lisäksi reenattiin maassaoloa ja sitä että se pää ei saisi vispata siellä. Kiertojen yhteyteen luoksetulon pysähtymiset, ne ihan kivasti. Loppuun kaukojumppaa niin että Huin edessä oli laudanpala. Otin sei-is vaihtoja ensin läheltä ja siitä matkaa pikku hiljaa pidentäen, ihan jees näin - vaikkakin tosi helposti Hui tässä yrittää fuskata. Tehtiin myös hanskalla esineen luovutusta ja luovutukset oli hyviä ei nakkelua tai väyläämistä.

Ai niin, sunnuntaina kävin jälkimetsällä Kyröskoskella. Anne tallasi Huille hienon jäljen, matkaa oli 1.1km - 5 keppiä. Jana oli piiiitkä. Jälki vanheni VOI:n verran ja Hui teki töitä hienosti. Jana superisti - hieman tarkisti takajälkeä ja kääntyi hienosti oikeaan suuntaan. Kaikki kepit se ilmasi hyvin. Uskaltaisiko sanoa että Jälki-Huisku on palannut