Aamupäivällä otin "kotikentällä" tokoa Huilla. Aloitettiin noudolla, heitin ja päästin Huin lentävän kapulan perään. Nopea meno ja tulokin tosi reipas, hyvä luovutus. Otin muutamat luovutusasentoon tulot puunkierrolla, tässä tulee samoin kuin luoksetulossa lujaa ja lähelle - höh, miksi ei itse liikkeessä? Otettiin lisäksi seuraamista, hieman vauhdinmuutoksia ja käännöksiä, niistä vaihdellen palkaten. Loppuun vielä jäävistä istumista ja muutamat maahanmenot, sekä hieman perusasentojumppaa. Hui oli pätevä Pusu. Vau ja Osku temppuilivat juustonappuloiden edestä tovin jonka jälkeen siirryttiin "puutarha kesäkuntoon"- projektin pariin. Nyt on herneet ja porkkanat istutettu, josko porkkanatkin saisivat tänä kesänä kasvaa ihan rauhassa ennen kuin vihannesvarkaat A&V syövät ne puoliraakoina..

Iltasella treffattiin Pinsiössä Pia ja Viski. Tallattiin Vaun ja poikien kanssa esineruutu, ei kovin hääppösesti mikä hieman kostautuikin itse reenissä. Kun jäljet Viskille ja Huille oli vanhenemassa, otettiin esineitä. Vau pääsi ensin, ja koska ohjaajia (minä, Atte ja Valtteri) oli hieman liikaa Vaulla keitti heti yli. Erinäisen säädön jälkeen ne kaksi vietyä esinettä nousi ja Vau oli tohkeissaan Cool.

Pia vei Huin nähden kaksi esinettä ruutuun. Ekan esineen Hui selkeästi jäljesti. Toisellekin esineelle lähti hyvin, mutta ei kuitenkaan työskennellyt kuin vähän sinnepäin. Haettiin sitten tuuliapua ja lähetettiin niin että Hui sai helposti hajun ja löydön. Luovutukset hyvät. Kolmas esine vielä niin että Pia vei takakautta ja tuli pois niin että Hui näki. Hyvin irtosi ruutuun ja sai tehdä töitä - otinkohan tässäkin kaksi lähetystä, en muista. Jatkossa pitää pitää huoli että ruutu on hyvin tallattu ja/tai ottaa esineitä nyt joko kokonaan tallaamattomalla ruudulla (esineet takarajalle). Mielikuvat tuntuu ruokkivan Huin halua jäljestää esineille, olikin puhetta että hyvä on varmaan niistä nyt hetkeksi luopua ja ottaa tuulta/hajuahakua hyväksikäyttäen.

Heti esineiltä jatkettiin jäljelle. Mittaa oli reilu ALOkkaan verran, seitsemän keppiä. Jana oli Huilla hyvä suora, mutta otti taas takajäljen.. Jäljesti jonkun matkaa ja lopetti kesken - ei kuitenkaan heti kiepannut takaisin oikeaan suuntaan. Kun siinä vähän Pian kanssa äimisteltiin niin Hui päätti jatkaa hommia ja nappasi jäljen oikeaan suuntaan hieman korkealla nenällä bongaten ekan kepin. Ekan kepin jälkeen jäljestys oli tosi hyvää, ainoastaan yksi keppi matkalle jäi - senkin minä näin, joten jäljen sivussa ei pahasti menty. Kepeillä palkkasin hieman maltillisemmin, vasta viimeiseltä kissanruuat.

Hyvä reeni molemmilla osa-alueilla - iso kiitos Pialle avusta Nauru.