Treffasin Soppeenharjulla Hannan, tytöt ja pojat, sekä Emman, Timon, Nasun ja Manun. Myös Atte ja Valtsu olivat mukana + Hui & Vau.

Vau pääsi ensin hieman tokoilemaan, tehtiin neliöseuraamista, luoksetuloja ja kaukoja. Myös maalinkiertoja, mitkä Vau malttoi kuin malttoikin kiertää.

Veikan tehtyä rulla reeniä Hui pääsi reenaamaan. Otin pitkästä aikaa noutoa, ensin ns. perusnouto missä kuitenkin päästin sen hieman vierivän kapulan perään. Tässä vauhti molempiin suuntiin ihan hyvä, luovutusasento hieman vino - mutta en puuttunut koska halusin palkata hyvästä vauhdista. Otin kaksi noutoa vielä pitkältä matkalta niin että Hui jäi kapulan taakse istumaan. Näissä myös hyvä vauhti. Huilla noutoa ei varmaan liian usein kannata reenata, tuntuu ainakin siltä.

Sitten otettiin hieman seuraamista Hannan toimiessa liikkurina. Seuraaminen oli hyvää, vire mainio. Käännökset ja pysähdykset myös ok.

Jäävistä otettiin ensin maahanmenoja, missä edelleen ollaan kiinni niissä avuissa. Lelu kädessä vire mainio, mutta jos ei niin ei pelitä - häivyttämistä siis tarvitaan.. Grr, ärsyttää kun nämä jäävät nyt niin vaikeita saada pelittämään hyvin. Seisomisen otin suorilta niin että pallo kädessä, toppi hyvä mistä heti palkka. Leikittiin hetki ja sen jälkeen Hui pääsi paikallaoloon Veetin tehdessä seuraamista ja luoksetulonkin. Hui pysyi hyvin, mutta oli kuitenkin levoton - kuitenkaan ei nykinyt tms. Tästä on hyvä jatkaa paikallamakuun kanssa Hymy.

Nyt on Huin sisko Ruutikin depytoinut kisauralla, kuten myös Merkka-Pekkakin jo hieman aiemmin - päteviä siskonplikkoja - Huisku lähettää superpusut ja rapsutukset! ..perästä tullaan ehkä joskus kun vaan opitaan asiat sille tolalle.. Cool 

Pitäisi oikeastaan nyt vaan pysyä tyynenä ja muistaa että Hui oli OCD episodin takia melkein 4kk sairaslomalla. Eiköhän mekin siis keritä!