Tänään viiden maissa treffattiin Sarin ja Udon kanssa metsäreenien merkeissä Karhella. Tein Huille n. alokkaan, tai hieman pidemmänkin jäljen neljällä erittäin pienellä kepillä. Jäljellä jana lähti vasempaan noin 30 metrin syvyydessä, lisäksi jäljellä oli kulmia niin yksi terävä kuin useita suoriakin kulmia.

Jäljen vanhetessa tehtiin esinereenit. Vau pääsi jälleen tallaamaan aluetta ja kovasti se niistä esineistä kierroksia nosti jo piilotus vaiheessa Cool. Hui nosti ekalla pistolla takaesineen ja nyt ekaa kertaa teki niin että tullessan palauttamaan esinettä bongasi toisen esineen - ja vielä oli sitä mieltä että voisi vaihtaa lennossa.. Huuto Komensin toteamalla tyyliin "hep hep!!" ja kun sain Huin keskeyttämään toisen esineen etsinnän sanoin uudelleen "esine", jolloin se nosti tiputtamansa esineen ja toi sen hyvin luovutukseen.. En oikein tiedä miten muuten tuohon olisi pitänyt puuttua? Toisella pistolla nousi sitten se lennosta bongattu esine ja viimeisellä pistolla etuesine.

Jäljellä oli vauhtia aivan karseasti. Janalle Hui lähti kuin höyryveturi, eteni kuitenkin hyvin suoraan ja nappasi hyvin jäljen - tosin takasellaisen Kieli ulkona. Totesin sen tovin matkaa edettyä että eipä nyt mene putkeen (tajusin Jämsän kokeessa että en ole koskaan takajäljellä kääntänyt koiraa kesken jäljen ajon - vaan aina ajanut jäljen tielle asti.) ja hyvin Hui lopetti jäljen ajon ja nappasi sitten uudella jälki käskyllä jäljen oikeaan suuntaan. Argh näitä takajälkiä!!!! Keppejä oli jäljellä neljä, kaikki todella ohkasia (luokkaa Viskin minikepit) ja suht lyhyitä + piilossa varvikossa. Kaksi ekaa keppiä oli ekan 50 metrin sisään, joista ekan Hui bongasi - tosin jos en olisi alkanut kehua sen etsiessä keppiä en tiedä olisiko malttanut etsiä loppuun saakka - oli selkeästi sen oloinen että oli kova kiire jäljelle. Eka keppi siis nousi lievän avituksen kautta. Toinen ja kolmas keppi jäivät sitten metsään, voi apua.. Viimeinen keppi nousi hyvin. Jäljestys oli alussa aika vauhdikasta, mutta rauhottui loppua kohden. Hui veti - tai minä jarrutin sitä ihan koko matkan. Taukoa on nyt vajaa kaksi viikkoa jälkireeneistä, joten ei auta kuin reenata ahkeraan! ..onneksi leirille on aikaa enää kaksi yötä Silmänisku