Torstai aamupäivänä Vau pääsi vielä hieman viimeistyreeneihin Caritan kanssa. Oli ollut aika väsynyt ja kierroksilla, mutta olivat ottaneet muutamat toistot kontakteja ja sitten ei muuta kuin hyvillä mielillä kohti Varkautta :)

Pojat lähti iltapäivällä kohti Säkylän mummulaa ja minä treffasin Huin kanssa Tainan ja Ipan. Oltiin tunnin verran lähimetsässä käyskentelmässä, tosin Hui ja Ipa mennä painattivat kaasu pohjassa edes takaisin koko ajan  - väsytystaktiikkaa :) Hillumisen jälkeen lähdettiin katsomaan Mutalaan EK kokeita, missä Hanna ja Veeti menestyivät hienosti - vielä kerran ONNEA! Hui oli menossa mukana melkein koko ajan ja oli varsin reipas - ehkä hieman väsähtänyt Ipan kanssa vietetystä riekkumishetkestä. Otin kuitenkin sivulletuloja, ja sitten muutaman luoksetulon - ihan ok.

Perjantaina vein heti aamusella Vaun Caritalle ja Wyffelle, jotka suuntasivat kohti Varkautta - tosin Kuopion kautta ;))  Huin kanssa käväisin Mutalassa Agirotuasioiden tiimoilta ja otin siellä sitten pienet tottistelut. Sivulletuloja edelleen, sekä seuraamista yhden askeleen verran nyt niin että Hui kiinni ja palkkaus lelulla. Neuvon mukaisesti liikkeelle on eri käsky, nyt pitäisi saada joku katsomaan että onko se sinnepäinkään mitä pitäisi :) Lopuksi otettiin parit eteenmenot yhdessä jätetylle lelulle - Huin mielestä ehkä mukavin liike!

Perjantaina tein päiväruualle jäljen, aika pitkä jossa kaksi kulmaa. Jälki vanhentui ehkä huikeat 15min mun juorutessa puhelimessa. Hui jäljesti tosi hyvin, pari kertaa sen keskittyminen häiriintyi kun pellolla oli aika paljon amppareita ja niitä piti jäädä tuijottamaan. Kaiken kaikkiaan hyvä suoritus.

Varkaudesta kuului illalla tooosi hyviä uutisia. Vau ja Carita olivat jälleen tehneet nollan, sijoittuen tällä kertaa 7. sijalle! Kisaseura on ollut varsin kovaa, joten aivan todella hieno suoritus!!

Lauantaina Agin SM kisat jatkuvat Varkaudessa ja tuloksista on sen verran kuulunut että Caritalle ja Vaulle hyppyradalta harmillinen vitonen yhdestä pyörähdyksestä. Rata oli kuitenkin ainakin ratapiirustuksen mukaan älyvaikea, joten hieno suoritus! Ylökkin joukkue ei valitettavasti muutenkaan tänään oikein onnistunut.

Nyt iltasella olisi tarkoitus lähteä Hannan kanssa jäljelle ja ottaa mahdollisesti pennuille vähän tottistakin.