Tiistaina piti niin mennä hallille tokottamaan, mutta olotila oli niiiiin huono - että päädyin jäämään kotiin. Jossakin vaiheessa päiväunien seassa raahauduin pihaan ja ihan vähän tein Huilla juttuja. Vein kosketuskepin valmiiksi hankeen, ekaa kertaa. Otettiin alkuun hieman seuraamista vasemmalla käännöksillä ja hyvin peppu pyöri pois alta . Tehtiin lisäksi muutamia maahanmenoja ja loppuun eteenmenoa. Hui tajusi heti virittelyistä mistä on kyse, ja eka kepille meno oli ihan super! Piti sitten tietenkin höylätä, toisella toistolla ei mennyt ihan kepille asti vaan fuskasi. Kolmas toisto taas ok. Valmistelevassa osuudessa jouduin muutaman kerran huomauttamaan. Kyllä se matalampana menee, mutta kontakti on ihan jees!

Vau pääsi tiistaina Caritan kanssa liitelemään, yhtä hymyä koko tytsä .

Eilen keskiviikkona tokoteltiin Hannan kanssa Mutalassa. Olin hieman ajoissa ja samalla kun vein kosketuskepin kentän päähän höntsäilin vähän Vaun kanssa. Tehtiin lähinnä seuraamista, missä Vau oli ihan totaalisesti unohtanut vasemmalle kääntymisen, ts. lähti kiertämään minua sen sijaan että olisi käyttänyt peräpäätään. Tätä sitten hinkutettiin lelun avustuksella joku tovi, ja alkoihan se muistua mieleen miten ihan peruskäännös tehdään.. Tehtiin myös kaukoja, mitkä yllättävän hyvin suht pitkältä matkalta. Tosin tahmeasti kun mulla lelu kädessä.

Huin kanssa päätin tehdä palkkaamattomuusreeniä. Aloitettiin seuraamisella, minkä yhteyteen ampuminen. Oli Hannan mielestä hyvää (jos pientä edistämistä ei huomioida..) ja tuntuikin tosi hyvältä! Pään asento ja vire hyvä, jee! Liikkeestä istuminen ok - kuten myös liikkeestä maahanmeno. Luoksetulossa palkkasin vauhdista! Hui oli hyvä!! Tulipa tosi hyvä mieli tuosta reenistä!! Loppuun otettiin vielä yksi kosketuskepille meno, mikä myöskin ok. Leikittiin lopuksi hyvä tovi kahdella lelulla. Hannan kanssa todettiin että ensi kerralla sitten taas riekutusreeniä - ja seuraavalla kerralla kun ottaa palkkaamattomuusreeniä pitää muistaa rikkoa kaavaa - ettei sitten aina käy niin että palkkaa siitä samasta kohdasta.. Tässähän alkaa ihan kisajalkaa vipattaa . Ei tässä tosin ole kuin muutama mutka matkassa..