Kävin Vaun ja Oskun kanssa mukavalla pakkaslenkillä ihanassa auringonpaisteessa. Hui ei edelleenkään päässyt mukaan, mutta josko senkin aika koittaisi pian.. :)

Illalla suuntasin pienimuotoisiin reeneihin Hannan kanssa Mutalaan. Otin Huilla kaksi pientä sessiota. Ekassa aloitettiin noutoreenillä. Olen ollut niin kertakaikkisen hölmö että olen reenannut noudon loppuasentoa ihan väärin. En ole siis reenannut kapulan pitoa luovutusasennossa vaan "tyyliin metrin" päässä minusta. Huilla kun on ilmennyt sitä ongelmaa että noutoasentoon tullessa se tuppaa pyöräyttämään kapulaa kerran. Hannalta siis erittäin hyvä huomio - kiitos siitä :) Jatketaan paremmin avuin. Noudon lisäksi otettiin maahanmenoa, missä lonkka-asennon ehkäisemiseksi palkkaus edestä. Tämä ok.

Toisessa sessiossa otettiin puolestaan istumista, mihin myös hyvät vinkit Hannalta. Pitää antaa Huille nyt pitkän tauon jälkeen taas kunnon avut ja kääntyä puoliksi sen eteen ja käyttää yläkroppaa. Näillä vinkeillä hyviä istumisia. Otettiin myös muutama lyhyt pätkä seuraamista, mitkä ihan kaameita. Ei kontaktia, vaan haahuilua - irtoamista yms. Noh, 2.5 kk tauon jälkeen en suostu masentumaan - eiköhän se seuraaminen siitä palaudu kun saadaan lelut käyttöön ja ylipäätään päästään "oikeasti reenaamaan" :)Loppuun otettiin myös ampuminen, mihin ei mitään reagointia.

Hyvät kivat ja nopeat reenit, kiitos seurasta :)