Huin osalta elo on suhteellisen tasapaksua. Se edelleen "lenkkeilee" vain ja ainoastaan lyhyitä pissalenkkejä - sisällä tosin ollaan tehty hieman temppureeniä sekä ihan perustokoa namilla, missä sen suurempaa riekkumista eikä rasitusta olkanivelelle tule. Tänään otin myös muutamia esineen nostoja, josta kädessä näkyvissä jo palkka (rätti) - esineet nousi tosi nopeasti, ilman väyläämättä ja suoraan mulle käteen :) Rätillä ei sitten suuremmin revitelty, vaan Hui sai hauskuuttaa poikkeuksellisesti ihan itse itseään :)

Vau ja Osku olivat tänään ihan riemuissaan kun pakkasin Eemelin vaunuihin ja käytiin ensimmäisellä kunnollisella kärryttelylenkillä. Vau juoksi aivan raivopäisenä ainakin viisi kertaa sen matkan mitä minä ja Osku - kivaa, kun kohta päästään aloittamaan agiliidotkin :) ..koskakohan mä oikeasti uskallan ;D

Olin tänään yhteyksissä Seinäjoen Eläinklinikkaan ja siellä Jarmo Rintasaloon. Sain konsultaation Huin kuviin sekä Aistin diagnoosiin. Rintasalo suositteli nivelen tähystysleikkausta välittömästi jotta jalka pääsee paranemaan. Hän ei siis nähnyt järkeväksi pitkittää ontumista ja vaivaa kuukaudella. Nyt pitää vähän jutella ja miettiä että mitä tässä oikein tulisi tehdä..