Tänään oli taas kotitoimisto päivä ja se sujuikin jo hieman paremmin kuin eilinen. Erinäisten puhelinpalaverien lomassa pystyin touhuamaan aina pikkaisen koirien kanssa - joten hyvä näin :) Itsellä on ollut vähän puolitehoinen olo, lieneekö sitten syynä flunssa vai vain tämä olotila. No, päiväunet tuli kuitenkin nukuttua..

Aamulla otin Huin mukaan ajelulle kun kävin terveyskeskuksessa. Herra asettuu jo tottuneen matkustajan tavoin heti makuulle ja oli tänäänkin koko matkan hiljaa. Melkein voisin jo unohtaa että autossa on ketään mukana, kun sitä ei edes vielä näy kun etupenkiltä taakse häkillepäin katsoo ;O

Tänään pidettiin välipäivä makkararuudun suhteen, mutta jatkettiin sen sijaan seuraamisreeniä, kontaktin ottoa sekä sivulle tuloa. Ulkona saatiin myös monta onnistunutta luoksetuloa, Hui selvästikin on nyt vakuuttunut että aina kun äippä huutaa on tarjolla myös jotain herkkua - pieni ahne possu ;)

Iltasella treffattiin Teivon raviradalla Taina ja Ipa sekä Hanna ja Veikka. Kaikki pennelit olivat varsin reippaita, eivätkä mielestäni reagoineet mitenkään raviradan ääniin, ihmisiin tai hevosiin. Illalla kotona Hui sai eilisillan kaltaisen hervottoman hepulikohtauksen, jonka jälkeen se sammui kun saunan lyhty. Miten nuo ihmis- ja koiralapset voivatkaan olla niin samanlaisia ;))