Maanantaina koirat oli normin työpäivän verran yksin kotosalla kun raahauduin ihan toimistolle asti töiden pariin. Hyvinhän sitä kotona oli toki selvitty, illalla sitä virtaa sitten vaan riitti kuin pienessä tehtaassa. Tehtiin pihassa hieman pihahommia ja Hui ja Vau pääsivät vuoronperään juoksentelemaan ja oleilemaan pihaan. Niiden yhteiskirmailut ovat nyt toistaiseksi siis pannassa, koska meno on niin hurjaa. Osku keskittyi jahtaamaan myyriä tms.puun kantojen koloissa asustelevia eläimiä.

Huilla otin pihassa tottistelusession, missä ensin luoksetuloa Harrin avustuksella. Hetsasin Huita, mutta se pikemminkin katsoi mua närkästyneenä että rouva on vaan hyvä ja lyllertää kauemmas jotta minä pääsen pinkomaan lelulle.. :) Tämän lisäksi muutaman askeleen seuraamista sekä perusasentoja lelulla + betonirenkaan kiertoa, mitkä ihan ok. Vau pääsi myös hieman säheltämään, se sai tehdä puun ja betonirenkaan kiertoja joidenka jälkeen se painatti pitkin nurmea (Huin ollessa siis sisällä) narulelu suussa valehtelematta ainakin puoli tuntia edestakaisin - belgi on sitten niin hauska lenkitettävä ;D

Sisällä otin Huilla toisen tottiselusession missä harjoiteltiin istumista, maahanmenoa sekä "kuole"-temppua. Näppärää :) Lisäksi tehtiin perusasentojumppaa sekä leikittiin erilaisten esineiden kanssa. Naksuttelin ja palkkasin Huita siitä kun se otti erilaisia esineitä suuhun ja toi niitä minulle revittäväksi.

Illalla kävin vielä tekemässä Huille jäljen kotimetsään. Jälki oli ehkä 150m pitkä, siinä oli neljä kulmaa ja kaksi välipurkkia. Lähetin Huin janalta, noin viiden metrin päästä ja hyvin se eteni suoraan ja nappasi jäljen. Jälki oli mielestäni hyvä, kulmat se otti tarkasti, yhdessä ajoi hieman yli mutta korjasi nopeasti takaisin jäljelle. Välikipoille Hui pysähtyi häntäänsä heilutellen ja jatkoi syötyään hyvällä motivaatiolla eteenpäin - hienoa!! Ajattelin että voisin alkaa pidentämään jälkien pituutta 200-250 metriin, ja antaa niiden vanhentua sen saman 1-1,5 tuntia.

Tähän vielä muutamia kuvia :)

Ensin kuva Huista jäljestämässä Tending leirillä heinäkuussa 2008.

1795944.jpg

Sitten muutama kuva niin taitavasta ja komeasta Luckystä, Huin isästä - kiitos Anna linkkivinkistä!!

1795959.jpg

1795964.jpg