Vau pääsi tiistaina Caritan kanssa agilityyn, itse lähdin Huin kanssa tokottamaan Nokian hallille. Ekalla osuudella otettiin seuraamista, häiriönä nyt eteenmeno pallo. Hui kyllä merkkasi pallon, kuten myös ruutumerkit mutta teki kuitenkin aikast mukavia seuraamispätkiä - jee!

Sitten tehtiin muutamat kapulan nostot ja luovutukset. Tätä pitää näköjään työstää taas enemmänkin, herra puree kapulaa hennosti - huomautuksen jälkeen tosi petrasi ja puri hyvin. Sitten hieman kosketuskeppiin tökkimistä, mikä kyllä osittain ainakin tuntuu siltä että herra haluaisi haukata koko kepin suuhunsa . Mutta perusajatuksen kuitenkin on tajunnut tarjoamisen kautta vahvistamalla, joten tästä edetään pikku hiljaa.

Toisessa sessiossa tehtiin hieman peruuttamista, toimi parhaiten seinän vieressä niin että mun kädessä ei ollut mitään. Vähän myös kaukoja ja perusasentojumppaa - ja niin jossain välissä otettiin myös paikallaistuminen ja -makuu. Ne ihan jees, vaikka tosin makuussa hieman piti pään pyöriä kun selän takana mentiin agiliitoa.

Hui on nyt pariin otteeseen jäänyt kiinni isottelusta lapsille, ts. se yritti tärpätä Attea kun Atte laittoi auton häkin lukkoa kiinni ja Eemeliä kun Eemeli roikkui lapsiportissa (ja Hui makasi toisella puolella). Eemelin tapausta en niin hyvin nähnyt enkä päässyt rysän päältä herraa kurmuuttamaan, mutta Aten tapauksessa Hui sai kyllä aikamoiset tukkapöllyt jonka jälkeen olikin kovin nöyrää tapausta häkissä. No, tämä asia pitää nyt ottaa tarkkailun ja työn alle sikäli että tuollainen isottelu ei ole missään määrin sallittua.