Kotitoimistopäivän ohessa otin sisätottistelut koko porukalla. Oskulla temputuksia, Vaulle yritin opettaa temppuja - Huin kanssa keskityttiin käännösten harjoitteluun ja peräpään käyttämiseen. Nyt sain jo monta onnistumista käännösten suhteen, selkeästi iso eteinen ja pyöreä matto auttavat, kun aikansa pyörii niin takapääkin alkaa liikkua - voin vain kuvitella kuinka koomisen näköistä touhua :) Käännösten lisäksi luoksetulon loppuasentoa missä Hui jo pääsääntöisesti hakeutuu ilman apuja oikeaan paikkaan. Tulee tosi tiiviisti lähelle ja painaa itsensä mun jalkojen väliin. Otin myös maahanmenoa vaihteeksi namilla mikä myös tuntuu loksahtavan paikalleen pikku hiljaa. Loppuun vielä vähän lelulla seuraamista ja palkkaamista pelkästä kontaktista + leikkiä.

Iltasella hurautin Mutalaan, missä Vau pääsi reenailemaan Caritan kanssa. Upean näköistä menoa oli jälleen tytöillä - tässähän tulee ihan paineita että miten minä tulen enää noita ohjaajan saappaita täyttämään kun Carita on kerrassaan loistava. Samu lupasi vinkata mulle sitten jos näyttää siltä että olisi parempi jos minä vaikka jäisin kotiin tms. :D

Huin kanssa otin ensin seuraamista Wyffen naksutellessa ja tehtiin muutamia suht lyhkäsiä pätkiä. Hyvin Hui teki hommia vaikkakin häiriö oli aika suuri ja selkeästi suht pitkän agilitytauon jälkeen Hui kävi kovilla kierroksilla agilitykentällä kiitävien koirien suhteen. Seuraamiset kuitenkin ihan ok, hyvällä kontaktilla ja paikkakin oli ok. Tämän lisäksi namilla istumista, käännöksiä sekä luoksetulon loppuasentoa. Lopuksi leikkiä :) Otin vielä toisen lyhyemmän setin seuraamista ja muutamia kontaktiharjoituksia + mammimisharjoittelun, nämä ok. Vaikea reenata koira kiinni kun on tottunut että se on auki, ja kauheasti tuntui menevän aikaa ja energiaa siihen kun yritti olla sotkeutumatta remeleihin - tai yritti selvitellä niistä itseään irti :)

Huomenna on sitten vuorossa jälleen kotitoimistopäivä ja tarkoituksena tehdä peltojälki juuri ajetulle kesantopellolle - jes, olin tosi iloinen tästä pellosta, aiemmin löytämäni heinäpelto kun alkaa olla taas aika pitkää heinää.