Päivä aloitettiin varhaisella aamutottistelulla omassa kotipihassa. Sivulletuloja, siitä askellusta eteenpäin sekä sitten seuraamista ja rievulla leikkimistä :) Hui oli virtaa täynnä ja äänitehosteet leikkimisessä taas aika hurjat.

Iltapäivästä otin toisen tottistelusession sisätiloissa, pitkälti samalla kaavalla. Käytiin myös kaikkien koirien kanssa pienellä metsälenkillä, kierrettiin lähinnä tontti rajoja pitkin. Huin mielestä kaatuneet puut tai niiden juurakot oli aika pahoja ;D

Kuuden maissa treffattiin Taina, Emma ja Ipa Pinsiön kuopalla. Sitä ennen kävästiin Topin tuvan pihassa missä otin Vaulla seuraamista sekä liikkeestä istumista sekä maahanmenon seisomisen että luoksetulot. Ihan hauskasti meni kun ei katso niin kovin tarkkaan esim edistämistä ;))

Siirryttiin sitten sorakuopalle missä Hui sekä Vau pääsivät kahteen eri tottistelusessioon. Huilla otin leikkimistä, mihin se ei ihan täysillä keskittynyt. Liekö sitten väsynyt kun päivän aikana kuitenkin touhuttu jo aika lailla.. Sen lisäksi otin vähän sivulle tuloja ja pari luoksetuloa sekä eteenmenoa vierivän pallon perään. Kaikenkaikkiaan kuitenkin ihan mukavaa meininkiä :) Vaulla otin heti alkuun metallin noudon ja se oli kyllä suorastaan säälittävä. Se hääräsi ja hääräsi vinkuen ja pinisten kapulalla ja yritti epätoivoisesti sovittaa sitä suuhunsa. Kävi pariin otteeseen mun luona ikäänkuin kysymässä että oletko nyt tosissasi että tuo KAAMEA kapula pitää raijata jonnekkin.. Lopulta kun vain vaadin ja vaadin se sen sieltä toi ehkä yhdellä hampaalla purien.. Hassu akka. Sen perään otin heti pari kertaa noudon puukapulalla ja ne oli ihan ok huomioiden loistavan kapulan kierityksen ja puremisen ;)

Loppuun tehtiin vielä pieni kävelylenkki kuopalla pentujen kanssa. Hui pisti ensin Ipalle aivan luun kurkkuun hirveällä pärinällä, mutta hyvin sitä sitten painittiin ja leikittiin - eikä paljon välitetty missä emännät mennä tallustavat.