Sunnuntaina oltiin noin vuoden tauon jälkeen kisaamassa agilityä Vaun kanssa. Kisat olivat Niihamassa Tampereella, ja mukaan lähtivät myös Hui sekä Carita & Aragon.

Kisaaminen jännitti ihan järkyttävästi ja tuntui että en pystykykenevoi mitenkään selviytyä koko radasta. Eka rata oli hyppis ja se oli ihan suht mukava mutta ohjaaja oli kankea kuin rautakanki ja sytytyslanka taisi syttyä vasta maalissa.. Lähdössä Vau pysyi todella hyvin, jätin sen piiitkälle kahden hypyn taakse, mistä mentiin suorassa linjassa putkeen. Toka rima tuli alas, ilmeisesti siksi että jo hypyn päällä kovasti ohjailin sitä sinne putkeen. Putkissa pyörimisten jälkeen piti kääntyä tanskalaisille aidoille, missä Vau kiepahti kakkoshypyn kautta - mistä siis EKA HYL.. Kieli ulkona. Tanskalaisten aitojen jälkeen suora putki, minkä edestä hypylle ja takaakiertoon missä olin auttamattomasti myöhässä ja Vau hyppäsi takaakierrettävän hypyn väärään suuntaan - TOINEN HYL Huuto. Loppurata olikin sitten suht ok, kepeilleviennissä oli suht vaikea takanaleikkaus minkä Vau kesti hyvin ja myös jätin sen pujottelemaan itsenäisesti - nämä meni hyvin kuten myös kolmen esteen hyppysuora putkisuman läpi. Positiivista siis tässä radassa kaksi asiaa: pysyi lähdössä ja teki hienot ja itsenäiset kepit!

Toinen rata oli agilityrata ja olin jo vaipua epätoivoon ekan radan räpellyksen jälkeen mutta jostain se tsemppi nousi. Rata oli muuten tosi mukavaa menoa (pysyi lähdössä, otti kontaktit ja oli ylipäätään kuulolla), mutta sössin A:lle viennin kiirehtimällä liikaa ja vedätin Vaun A:n alla olevaan putkeen. Olen kuitenkin tositositosi tyytyväinen tähän rataan, sillä se tuntui olevan jo mukavan lähellä sitä mitä meidän yhteistyö parhaimmillaan on Hymy. Vau on kyllä supertaitava ja hieno koira kun vain ohjaaja osaisi..

Vau starttien jälkeen Carita teki Arskalla hienosti TUPLANOLLAN!! Onnea Carita ja Arska! ..hieman tasapainoa siis tälle meidän TUPLAHYLLYLLE Silmänisku

Medien kisatessa otin Huin maneesiin ja se oli taas kovin tomerana, hassu ukko. Vire oli aivan loistava ja pienet tokottelut aloitettiin perusasentojumpalla. Tästä jatkettiin seuraamisilla, mitkä tosi hyviä. Pään asento mainio! Hieman painoi yhdellä pätkällä, mutta tämä rauhottui. Otettiin eri mittaista pätkää, käännöksiä oikealle sekä vasemmalle, juoksua sekä kiemuraa + muutama pysähdys. Täyskäännös ei pelittänyt niin hyvin mitä yleensä, pitää muistaa reenata sitä ihan erillisenä asiana. Loppuun vielä maahanmenoja lelulla sekä muutamat istumiset namilla, nämä mukavasti.

Oli suhteellisen rankka päivä ja vielä kisojen jälkeen lähdettiin lenkille Caritan ja koirien kanssa Niihaman metsään. Nyt ollaankin aika tattis koko porukka Cool

Kiitos Caritalle seurasta!