Tiina kävi hieromassa Huiskun eilen päivällä. Mitään pahoja jumeja ei onneksi löytynyt ja Tiina totesikin että riittää kun Hui hierotaan seuraavan kerran parin kuukauden päästä. Vau täytyy nyt myös hierotuttaa.

Iltasella lähdin lenkille Haavistolle. Tallasin matkalla jäljen pellolle vanhenemaan, jäljellä mittaa aika paljon - tallasin melkein 20 minsaa. Jäljellä paljon mutkittelua ja neljä keppiä - ja sammakoita yäääääkk!!!!

Kävelin Oskun ja Vaun kanssa Haaviston 4km purtsin ja Huiskun kanssa lyhyemmän lenkin koska en viitsinyt sitä hieronnan takia hirveästi liikuttaa. Lenkin jälkeen suunnattiin jäljelle. Hui jäljesti hieman levottomasti, välillä tosi hyvinkin keskittyen. Sillä oli kova kiire ja jarrasinkin aika paljon liinasta. Neljästä kepistä nousi vain kaksi.

Tänään aamulla lähdin Empun, Valtsun ja Huin kanssa Nokian majalle reenaamaan. Treffattiin Taina ja Ipa - ja Hannakin vilaukselta. Hui aloitti seuraamisella, painoi ja edistikin! Käkkärää! Otettiin ampuminen ekalla pätkällä, ei reagointia.Otin vasemmalle käännöksiä ja muutamat suorat pätkät, sain palkattuakin. Pitääpä olla tarkkana tuon edistämisen ja poikittamisenkin kanssa.

Sitten viilattiin istumisia ja maahanmenoja. Istumiset avuilla ok, mutta muuten hieman hakusessa - lisää toistoja. Maahanmenot pelitti hyvin, olen niitä ottanut nyt kuurina aika paljon - joten ehkä se alkaa näkyä? Otettiin muutama toppaaminenkin, jonka jälkeen hypylle. Hui varasti hypylle ihan ekaa kertaa, joten ongelmat on moninaiset - jumittamista ja varastamista Silmänisku. Otin hyppyä muutamia toistoja, ihan ok pelitti tänään. Ennen hyppyä otin myös muutaman kerran harjoitus A:n minkä Hui ylitti ihan hyvin. Selkeästi sen kierrokset noilla esteillä nousee.

Seuraavaksi Hui pääsi paikallaoloon. Argh sitä maahanmenon jumittamista. Istua kököttää perusasennossa eikä ole kuullutkaan koko maahan käskyä? En tajua. Otin sitten avuilla muutaman kerran ja kehuin vuolaasti kun tippui maahan. Paikallaolo ok, Emma oli suht lähellä luoksetuloissa - Taina otti kaksi, jonka jälkeen vapautin eteen suoraan pallolle.

Ipan tottisteltua otin Huin vielä uudestaan kentälle ottamaan hyppyä. Otin sitä noudon kanssa. Huilla kierrokset nousi ja kapula pysyi silti hienosti pureksimatta sen suussa, jee. Muutamien toistojen jälkeen saatiin onnistunut kokonaisuus edestakashyppyineen, mistä megapalkka nätin kapulan luovutuksen jälkeen. Hui oli tosi makeessa vireessä noutoon hypyn yhteydessä, hienoa!

Tottistelujen jälkeen vielä esineille. Emppu alkoi jo hiiltyä, mutta jaksoi sitkeästi Silmänisku. Tallattiin kaistale, ei ihan täysmittainen kun alue oli sen verran pieni. Hui näki kun Taina vei ekan esineen, käänsin lopussa pois. Hyvin lähti ja etsi ja toi lujaa luovutusasentoon. Toisen esineen viennistä Hui näki vain lopun. Lähti pätkän, epäröi - astuin askeleen ruutuun päin jonka jälkeen Hui lähti hyvin etsimään ja nosti esineen toisesta takanurkasta. Otettiin vielä kolmas, missä myös hieman avustin kulkemalla ruutuun sisään - hienosti Hui työskenteli ja nosti lopulta esineen. Olin ihan tyytyväinen.

Illalla onkin sitten Vaun agireenit ja sen jälkeen vielä pikatokottelut Hannan kanssa.