Torstaina aloitettiin aamusella reenailut Mutalassa kera Hannan ja lapsien + tietty koirien Cool.

Otettiin ensin tokotteluita. Huilla palkkailin seuraamisessa lyhyistä pätkistä, käännöksistä yms. Runsaasti palkkaa keskiviikkoisen megapitkän BH seuraamisen jälkeen..

Jäävistä tehtiin ensin maahanmenoja. Annoin Huin ensin tarjota, ja sitten liikkeenä - pelitti hyvin! Lopuksi annoin Huin vielä muutaman kerran tarjota mistä naksuttelin ja palkkasin namilla. Tämä tuntuu hyvältä reenitekniikalta tähän.

Otettiin yksi pitkä luoksetulo, mikä vauhtina heti alusta lelulla hetsaten. Hannan kierrolla Nauru yksi loppuasentoon tulo, mikä myös ok.

Seisomisissa käytin palloa, koska namilla palkatessa Hui alkoi sekoittaa istumiseen ihan älyttömästi. Niiaamista ei ole esiintynyt sen kerran kieltämisen jälkeen ja toivon ettei esiinnykkään. Palkkasin pallolla taakse yli heittäen, sitten kun sen kuudennella toistolla tajusin tehdä oikein Kieli ulkona.

Lopuksi myös hyppyä, se ihan ok.

Vau teki myös hieman tottista, seuraamista, kaukoja ja luoksetuloa. On se tättähäärä!

Tokottelujen jälkeen esineille. Olikohan tämä nyt sitten 3/10 esineruutu. Huille tutut esinevirittelyt, missä nostossa näkyi jo hieman ongelmia - ts. ei lähde heti tuomaan esinettä mulle vaan alkaa mälväämään sitä, argh! No, ruutuun kuitenkin mentiin missä Hui näki Hannan ja Venlan viemässä esineet. Hui irtosi hyvin kaikille esineille, nosti ne hyvin - mutta luovutukset ei pelitä nyt. Takaesinettä se taisi hieman pupeltaakin yksinään koska viipyi takana niin kauan.. Esineiden nostoreeniä siis tiedossa.

Vaukin sai hakea kaksi esinettä, onnistui ihan mukavasti!

Tänään perjantaina otin hieman tottista Huilla pihassa. Palkkailin perusasennosta, perusasennossa odottamisesta ja kontaktissa pysymisestä sekä seuraamisen lähdöistä. Tehtiin myös namilla oikealle käännöksiä, ne ovat olleet turhan väljiä Huilla viime aikoina. Tein maahanmenot samalla idealla kuin eilen, hyvin toimi. Luoksetulossa yksi vauhtina ja puskan kierrolla muutamat eteentulemiset jalkojen välistä palkaten. Loppuun vielä muutama seisominen pallopalkalla.. Näillä eväin sitten mennään huomenna tokokokeeseen, saas nähdä Pusu.

Iltasella oltiin Hannan kanssa metsäreenitouhuissa Pinsiössä. Tallattiin ensin toistemme koirille jäljet, Huin ja Veetinkin jäljet olivat molemmat avoimen luokkaa. Jälkien vanhetessa otettiin esineitä. Huilla ensin esineen nostoja mitkä olivat ihan karmeita, järkky sitä mälväämistä. Ja multa kärähtää hermot.. No, EI kärähtänyt nyt reenissä, vaikka ei kaukana ollut Päättämätön. Huonoista nostoista huolimatta halusin ottaa ruudun vaikkakin nostatin vaan yhden esineen koska sen nosto ja luovutus oli huono - ts. Hui nakkelee nyt esinettä omaksi ilokseen ja tuo sen vasta sadannella käskyllä mulle - ja tänään ilmeni ihan uusi ongelma, se ei tahdo irrottaa siitä vaan puree esinettä kuin mikäkin mielipuoli.. Apua!

Hannan kanssa pähkäiltiin ja sain Hannalta tosi hyviä vinkkejä - kiitos! - ts. otan nyt esineennostoa kuurina niin että teen sen takaperin ketjuttamalla. Teen sen niin varmaksi kuin pystyn, jonka jälkeen esineitä pienellä tallatulla alueella vain nostoina ja jos alkaa mälvätä niin homma loppuu siihen. Hui joutuu autoon ja homma jatkuu hetken päästä tai seuraavana päivänä. Ts. teen sille selväksi että mälvääminen ei ole missään määrin sallittu. Palaan itse esineruutureeniin vasta kun saan tuon noston kuntoon. Vaihdan myös palkkausta ruokaan esineillä, vasta loppupalkaksi lelu.. Katsotaan miten tämä sitten etenee!

Huin jälki vanheni noin tunnin. Janalla oli reilusti mittaa, ainakin avoimen luokan verran. Hui lähti janalle tosi hyvin, reagoi jälkeen ja nappasi taas takajäljen. Grr.. Jäljestettiin tielle, missä hetken huokaus ja uusi yritys. Nyt tietysti hyvin. Kaikki kepit nousi hyvin, kerran Hui lähti ilmeisesti hirven jäljelle, mutta olin supertyytyväinen kun se lopetti sen ajamisen, teki U käännöksen ja palasi takaisin oikealla jäljelle. Pian tämän paluun jälkeen olikin keppi, joten sain sen oikeasta ratkaisusta heti hienosti palkattua!

Oli hyvät reenit, kiitos Hannalle seurasta ja avusta Hymy