Torstaina vein pojat aamulla hoitoon ja nappasin Huin mukaan matkaan. Kotiin tullessa tehtiin pienet pihatottisreenit, lähinnä seuraamista imuttamalla, sivulletuloja sekä leikkimistä :) Käytin koko koiraporukan pienellä lenkillä metsässä, jonka jälkeen oli lähdettävä käymään ihan työpisteellä asti.

Töiden jälkeen otin Harrin avustuksella parit luoksetulot Huin kanssa, hienosti meni. Olen palkannut vielä pääsääntöisesti namilla, tosin lelulla homma toimii myös. Hui tulee tosi lähelle ja on nyt keksinyt ruveta nostamaan etujalkojaan mua vasten - pitää korjailla ja palkata oikeasta asennosta. Ilta meni puuhaillessa pihatouhuja ja Aten kanssa kävin pienellä pyörälenkillä niin että kävelin Vaun ja Oskun kanssa ja Atte spurttaili uudella pyörällään. Hui sai ottaa nokoset häkissään sillä välin.

Illan päätteeksi lähdin vielä tekemään kappelin nurmelle Huille jäljen, mittaa jälleen se n.25 metriä. Askeleilla oli väliä noin 10 - 15cm ja hienosti herra nuuskutti koko jäljen läpi. Sain taas jarrutella sen menoa aika lailla, mutta en nyt tiedä onko se ongelma tässä vaiheessa kun muistelen millainen hinuri Vau on metsässä.. :)

Vielä kun sisälle asti päästiin tein Huin kanssa oikeastaan joka ilta tekemäni rauhoittumisharjoituksen, eli otin sen syliini ja pidin tiukasti kiinni jos se yritti rimpuilla. Samalla juttelin sille rauhoittavalla äänellä ja kehotin mammimaan.. Nykyään ollaan jo aika pitkällä tässä tsydeemissä ja Hui yleensä nukahtaa n.10 minsan taistelun jälkeen - alkuaikoina kun siihen saattoi hurahtaa tunti!