Sunnuntaina palattiin lomareissulta. Huuh, kun oli rankkaa - tuli valvottua ja aina se reissaaminen pienten lasten kanssa vaan vaatii veronsa. Hui oli tosi helppo reissulainen, se kun ei vingu eikä vaadi yhtään mitään. Herra makoili tyytyväisenä vaunun alla lapsilta "turvassa" ja oli varsin tyytyväinen peruslenkitykseen. Hui oli myös helppo ottaa mukaan ihan minne tahansa koska se on niin säntillinen. Uimarannallakin se makoili rattaiden vieressä - tosin järvessä kirmaavia lapsia piti kyllä tiukasti tarkkailla, vaikkakaan se ei tehnyt elettäkään siihen suuntaan että olisi paikaltaan mihinkään lähtenyt - kravatti ei siis löystynyt lomallakaan, heh!

Tänään maanantaina palattiin taas reenien pariin kun treffattiin Pia ja Tupla + poju reenien merkeissä. Hui teki kaksi settiä. Aloitettiin seuraamisella, tehtiin vauhdimuutoksia, paljon käännöksiä yms. Virettä, painamista ja vähän liian edessäkin - tuttua juttua. Istuminen tosi nopea, huippua. Maahanmenoa sitten tahkottiinkin tovi, Hui ei tipu kuten sen pitäisi. Tämä pitää nyt ottaa tehoreeniin, Hui kun pääsee nopeasti maahan niin eikö sinne sitten voisi mennä nopeasti myös nätisti pyytämällä, grr!

Tokassa setissä ensin yksi pk seisominen, heti pallo palkaksi. Sitten ruutua. Ruutuunmeno tosi suora ja lujaa, mutta meni harmillisesti yli. Kävin ihan nätisti näyttämässä että missä se oikea paikka on. Toistolla ok, annoin vielä toisen käskyn "ruutu" juuri ennen ruutua. Tämä ok myös. Otettiin myös toisesta suunnasta samaan ruutuun. Ensin lähti ihan minne sattuu, kun sitten hieman hetsasin ja näytin tarkemmin että minnepäin pitäisi singota Hui teki ihan hyvän ruudun. Ruudun jälkeen tunnari, mikä oli ihan kelpo suoritus. Vähän yhtä kapulaa piti klähmäistä, mutta ei nostellut nyt vääriä. Loppuun vielä eteenmeno, se ok.

Tuntui ihan superpitkältä ajalta olla reenaamatta reilu vko. Näin jo painajaisiakin reissussa, pitäisikö olla huolestunut  ?