Eilen lauantaiaamuna oltiin aamuvirkkuja Heidin, Aaronin ja Huin kanssa. Treenattiin Karhella jälkeä. En antanut Huin vielä tehdä esineitä, tosin se näytti käyttävän takapäätään jo ihan normaalisti.

Heidi teki aika kiemuraisen ja monikulmaisen jäljen Huille ja jäljestys sinällään oli ihan jees mutta kepit jäi sinne metsään niin että vain nelonen ja kutonen nousivat. Jälkeenpäin mietin että kulmat vs.kepit eivät tainneet olla ihan kisasääntöjen puitteissakaan, ts. keppejä ja kulmia oli suhteessa liian tiheään - mikä ei nyt sikäli ole peruste sille että keppien yli ajellaan, mutta uskoisin että muutama keppi jäi myös Huin suorittamien tarkistusrinkuloiden takia. En nyt muista sitä metrimäärää mitä kulman jälkeen pitää olla ennenkuin keppi voidaan laittaa, mutta jokin sääntö siinäkin kai on? No, motivaatio jäljestykseen oli mallillaan - se oli jälleen kiva todeta! Jana oli Huilta myös tosi huono, ts. se lähti selkeästi ilmavainulla oikaisemaan jäljelle ja lähetin sen kolme kertaa ennen kuin se porhalsi jäljen yli - nuuskien jälkeä mikä jatkui janan takana.. Ei super suoritus siis miltään osin tämä jälkikeikka! Kivaa kuitenkin oli, joten kiitos Heidille reeniseurasta ja -avusta!

Tänään sunnuntaina piti treffata Kaarina ja Hiski Niihamassa reenien merkeissä, mutta koska isännällä venahti räystäslautojen asennustalkoot ja terassikierros Tammerfesteillä, päätin jättää yön kiukkusina tunteina aamureenit väliin koska en vaan voinut jättää lapsia puolikuntoisen isäpapan hoiviin. Pahoittelut vielä kerran Kaarina! Kymmeneltä aamulla armoa ei sitten kuitenkaan enää herunut ja raijasin pikkuväen iskän kainaloon sänkyyn ja tein pihassa tottista. Hui pelitti hyvin - kuten melkein aina kotipihassa . Tehtiin seuraamista, jääviä ilman seuraamista - temppujen kautta vahvistaen - sekä 2kg noutoa kiertojen kautta. Kivat lyhyet reenit! Nyt kohti Koivumäkeä ja jälkireenejä!