Tänäänkin oli suhteellisen reenintäyteinen päivä. Iltapäivällä menin poikien ja Huin ja Vaun kanssa Mutalaan. Tallasin Vaun kanssa n.10 x 50 m kaistaleen esineruuduksi. Hain Huin autosta, tehtiin virittelyt ruutuun ja mentiin metsään. Jätin sen istumaan ruudun etulinjalle ja kävin sen nähden viemässä kolme esinettä - ensimmäisen suht eteen, toisen keskelle ja kolmannen takalinjalle - samaan linjaan. Hui oli tosi taitava, kaikki kolme esinettä nousivat hienosti! Jeeeee! Ehkä tämä siis tästä Silmänisku. Tein ruudun Vaulle samalla tavalla ja myös Vau nosti kolme esinettä ilman ongelmia, sangen hyvä esineruutumenestys siis!

Esineiden jälkeen otin Huilla hieman hyppyjä sekä eteenmenon. Nämä ihan ok. Eteenmenon valmistelevaa osuuttakin pitäisi varmaan alkaa jotenkin reenata, en vain tiedä miten koska Hui on suorastaan maanisessa tilassa kytäten palloa kentän päässä.. Vinkkejä?

Iltasella lähdin sitten vielä Huin ja Vaun kanssa uudelleen Mutalaan, Vaun agilityreeneihin. Vau oli hyvä, minä yllättäen vähän sohelsin. Olotila ei ollut kaikkein parhain, flunssa kun on pyrkinyt päälle jo muutaman päivän. Samu oli tehnyt 25 esteen radan mm. kahdella suoralla putkella - joten juosta sai.. Kivat ja jälleen erittäin hyödylliset reenit!

Hui hieman hengaili kentän laidalla, tehtiin perusasentojumppaa sekä maahanmenoja. Reenien jälkeen otettiin kerran tokohyppy sekä Caritan avustuksella PK hyppyä. On se vaan hurjan korkea! Otettiin ensin matalammalla hypyllä, missä hyvin ilmavasti yli - ilman kosketusta. Varsinainen PK hyppykin suht hyvin, ei tosin aivan puhtaasti.