Olin viikonloppuna kouluttamassa Citybelgejä Räyskälässä ja Huikin pääsi treenailemaan.

Lauantaina ajettiin noin kilometrin mittainen jälki, viidellä kepillä - jana syvällä vasempaan. Jälki kulki vanhalla hakkuuaukealla, kuiva ja tuulinen pohja. Jälki pääsi vanhenemaan vähän reilusti - 3.5 tuntia. Hui otti takajäljen, ajoi melkein tielle ja oli sitä mieltä että käännympäs kuitenkin. Tätä pitää nyt muistaa treenata että lähestyvä tie ei ole huono juttu! Otin sitten pois metsästä ja hetken päästä uusi lähetys. Nyt oikein vasemmalle. Jäljestys oli tyypillistä, vähän tarkastelua siellä täällä - mutta tosi pätevää ja varmaa. Kaikki kepit ylös iloisesti. Hienoa! Olin tyytyväinen! Tuo janatreeni pitää nyt vähän miettiä tarkemmin!

Lauantai-illalla treenailtiin Sirken kanssa tokoa. Hui aloitti seuraamisella. Sirkeltä hyviä vinkkejä - mm. omaa rauhallisuutta käännöksiin. Otettiin myös ruutua, luoksetuloa ja ohjattua. Tunnarin alle vähän palkkaamattomuutta kaukoilla. Tunnarissa innostuttiin testailemaan kaikenlaisia - oma oli tulitikku, oma oli haudattu hiekkaan yms. Hienosti Hui lopulta selvisi vaikka vähän ensin mokasikin!

Sunnuntaina päätin että Hui ei jälkeä aja kun ei ole varsinaista "tarvetta". Hui pääsi esineruutuilemaan. Tein apparin avustuksella meidän treenisuunnitelman mukaisen treenin. Se toimii edelleen hyvin. Yhtä keskiesinettä (kiekkoa) piti haetuttaa vähän enemmän - muuten pelitti tosi hienosti.

Pitkän päivän päätteeksi vielä pienet tokot Sirken kanssa. Ensin tehtiin kuuntelutreeniä kahdella ruudulla ja ohjatulla noudolla. Niin huippu treeni Huille - meni ihan kympistä lankaan ;) Hyvin saatiin kuitenkin onnistumisetkin! Tunnari myös niin että lähetys merkiltä ja tunnari ruudun edessä - tässäkin Hui haksahti ensin ruutuun ja sitten tunnareille - mistä toi nyt oman tosi hyvin! Huille tämän tyylinen treeni selkeästi tekee hyvää!

Saatiin myös hyvät vinkit seuraamiseen sekä noudon luovutuksiin, näitä nyt aletaan testaamaan ja jatkotyöstämään! Iso kiitos Sirke!

Loppuun vielä kuva Huista treenien jälkeen - mikä onnellinen hymy :)

Hui_R%C3%A4ysk%C3%A4l%C3%A4-normal.jpg