Lauantaina lipesin Aten synttärivalmisteluista iltasella ja treffasin Tainan ja Ipan Ylöjärvellä. Itselläni oli mukana vain Hui. Hui otti tottistelut kahdessa sessiossa.

Aloitettiin noudolla. Ensin parit nostot ja tuonnit läheltä. Jouduin peruuttamaan ja käskyttämään uudelleen jotta sain Huin "perille" luovutusasentoon. Otin myös yhden perusnoudon jossa vauhti hyvä luovutuksen hitautta lukuunottamatta. . Grr! Tainalta saadun vinkin mukaan kokeilin noudossa palkkausta lelulla niin että lelu oli näkyvissä liivin vetoketjun alta, mikä johtikin siihen että Hui toi kapulan suoraan luovutusasentoon Hymy Otin tällä lelupalkkauksella myös muutamat nostot ja tuonnit läheltä, ja palkkaus toimi hyvin! Kiitos Taina Cool

Noutojen jälkeen otettiin istumista. Samalla tyylillä mentiin, eli muutamat avuilla ja joukkoon myös ilman apuja. Istumiset on _hitaita_! Tähän pitäisi kyllä löytää joku juttu. Toisessa sessiossa koitinkin istumisreeniä Tainan eräältä kurssilta saadun vinkin mukaan, mutta ei tuntunut toimivan Huilla sitten mitenkään - Hui vain jumitti ja tuijotti. Ekan session loppuun otettiin sitten vielä seuraamista. Käännöksiä sekä oikeaan että vasempaan, missä edelleen vasemmalle käännökset pelittävät huomattavasti paremmin. Hinkattiin noita oikealle käännöksiä ehkä luvattomankin pitkään, pitäisi itse kuivaharjoitella ilman koiraa! Lopuksi vielä pitkää suoraa mistä lelupalkkaus, ekassa pätkässä hieman lopussa Hui alkoi aurata, mutta toistossa saatiin kaunis pitkä suora Hymy. Huin vire voisi olla hieman kiihkeämpi seuraamisessa, mutta en tiedä tekeekö se ikinä mitään niin vietikkäästi - enemmänkin sen työskentelytyyli kun on keskittynyt ja totinen ?

Hih, kun otin Huin toistamiseen autosta reenaamaan, Ipan 2kg:n kapula oli maassa. Höpöttelin Huille että mikäs se siinä on - niin tämähän meni ja nappasi sen kapulan suuhunsa ja toi luovutusasentoon Cool !!! Minä kun olen aina ajatellut että Huisku ei sellaista punnusta suuhunsa ota, mutta niimpä vaan meni ja otti! Toinen reenisessio sinällään aloitettiin tuolla jo mainitsemallani istumisreenillä, missä kokeilin uutta reenitapaa -> ei toiminut. Otin sitten istumisia hyvillä avuilla, mitkä tietysti toimivat hyvin. Täytyy jatkaa näin nyt ainakin toistaiseksi..

Istumisten jälkeen tolpan kiertoja, mistä luoksetuloja. Hui tuli aivan loistavalla vauhdilla ja suorastaan raivolla luoksetulon loppuasentoon ja leluun kiinni! Hyvä! Koko reenien loppuun otettiin vielä noutoja. Otin pelkästään nostoja ja tuonteja läheltä palkaten niin että lelu oli näkyvillä reeniliivistä "suoraan edessä" roikkuen. Eka nosto oli ihan suht ok, toisessa Hui jäi kauas. Tässä sanoin vain että kiitos ja nappasin kapulan pois ystävällisesti - kolmannessa yrityksessä Hui toikin sitten kapulan reippaasti perille asti - pitäisi kai vaan uskaltaa vaatia hieman enemmän..!

Oli hyvät reenit ja tein aika paljon Huiskulla - istumista pitää nyt miettiä. Noudossa ajattelin jatkaa tuota luovutusasennon oikean paikan hakua, ja seuraamisessa käännöksiä. Seuraamisen määrää pitää hieman miettiä, että ei tule hinkattua liikaa ja poltettua motivaatiota..? Jotenkin haluaisin siitä vietikkäämpää, vaikkakin Huin kontakti ja paikka on hyvä..? Pohdiskelua, pohdiskelua..