Sunnuntaina reenattiin Pian ja Tainan kera Karhen puskissa. Pia teki Huille hyvän jäljen sinne "helpommin eksyttävälle" puolelle. Jälki vanheni reilut kaksi tuntia, minä aikana reenattiin esineruutua + ajeltiin muutamat muut jäljet.

Huilla esineruudussa neljä esinettä. Kolme esinettä nousi mukavasti ja taisin jo ehtiä ihmettelemään ääneen että nythän menee kivasti. Sitä neljättä sitten etittiinkin hyvä tovi vaikka oli olevinaan ihan helpossa paikassa (vasen takakulma). Hui jotenkin käsittömästi onnistui kaartamaan joka kerta sen kulman ohi oikealle, ja käytiin sitten lopulta esinettä yhdessä katsomassa.

Huin jälki oli noin kilometrin. En tiennyt mistä kohtaa janalta jälki lähti, suunta oli tiedossa - oikealle. Hui nappasi jäljen hyvin ja oikeaan suuntaankin vielä. Jäljestys oli aika normi settiä, tosin ehkä asteen verran voisi laskea sitä jälkimotivaatiota ja keskittyä myös keppien nostoon. Nyt metsään jäi kaksi ekaa keppiä neljästä, auts! Tällä kertaa ei kuitenkaan lähdetty hirvestämään, joten positiivista oli myös se.

Eilen maanantaina tokotettiin Riitan kanssa Teivon nurtsilla. Hui teki yhden setin. Otin nyt käyttöön namipalkkauksen niin että aina ensin tulee palkkana nami ja vasta sitten lelu, jos laisin. Katsotaan miten tämä vaikuttaa Huin ilmeeseen tehdä töitä. Tätähän mm. Christa on suositellut monen monta kertaa, mutta en vaan ole saanut aikaiseksi viedä täysin toteutukseen asti. Katsotaan josko nyt.

Aloitettiin seuraamisella. Hui tuntui ihan mukavalta, painoihan se toki, mutta säpäkämpi kuin esim perjantaina.. Seuraamisen jälkeen liikkeestä istuen, ensin isoilla avuilla namipalkalla ja sitten vähän vähemmillä avuilla. Pakko saada tuo hitsin istuminen nopeammaksi. Sitten ruutu, niin että ruudussa namikippo. Hui ei ehkä ihan täysin tajunnut sitä, nappasi vain yhden namin kannelta ja pälyili sen suuntaan ikäänkuin väistäen sitä - ehkä se luuli että ne oli jonkun muun eväät :) Toistolla ruutu kokonaisena liikkeenä, tosin Huita en käskyttänyt maihin vaan kävelin loppuosan Hui seisoen. Tämä ok näin. Vain kisapalkka. Sitten metallinouto, se ok. Sitten tunnariin, missä teki kisavirheen!! Laitoin jäähylle ja kohta pääsi yrittämään uudestaan, toisto ok. Liike vielä kokonaan uudestaan, ok. Siellä se virhe piilee edelleen, ärsyttävää. Reenien loppuun vielä eteenmeno, missä valmistelevan osuuden jälkeen pysähdyin ja Hui valui kuin terva perusasentoon. Siitä namipalkka ja vasta sitten käskytys eteen. Ajattelin toistaa myös tätä nyt eteenmenoreenissä, katsotaan vaikuttaisiko yhtään. Hyvät reenit, kiitos Riitta!

Tänään tiistaina käväisin ärstyn vinhaan Ylökkin järkkäämissä kisamaisissa tokoreeneissä. Aloitettiin paikallaoloilla, makuulla. Hui ei mennyt ekalla käskyllä maihin. Tokalla tietystit tippui. Liikkurin avustuksella sitten uusiksi koko touhu, näin ok. Paikallamakuun aikana koirien takana oleva kehänauha lähti lentoon ja tietysti Huin päälle. Hui oli pompannut ylös ja saman tien takaisin maihin. No, kävin sitten tosi nätisti siirtämässä takaisin ja loppuosa ok. Istuminen ok.

Ekassa kehässä otettiin ohjatussa vasen, se ok. Kisapalkka. Sitten metalli, se myös ok - kisapalkka. Sitten tunnari. Toi oikean, mutta kerkesi hemmetti koskemaan edellistä kapulaa enkä mä saanut suutani auki. Positiivista tietysti että toi oman.

Tokassa kehässä aloitettiin ruudulla. Sitä etsittiinkin tovi, kun ruudun vieressä kehänauha ja Hui sitkeästi tarjosi paikkaa ruudun ja kehänauhan välissä. Kun löysi paikan kehuin ja otettiin kokonaan alusta. Sama homma kuin eilen, ruudun loppuosan ajan Hui seisoi ruudussa - loppuosa ok. Sitten kaukot. Istumaan nousussa ekalla ylös hyvin. Otettiin myös alusta niin että eka vaihto maasta seisomaan - jäi istumaan.. hittolainen, näitä pitäisi nyt vaan hinkata. Reenin loppuun idari, is - maa - sei, asennot oikein, palkkasin namilla. Hyvät olivat nämäkin reenit!