Tänään tiistaina reenailtiin Hanna-Marin kanssa tokoa Mutalassa. Hui teki kahdessa setissä. Aloitettiin AVO hypyllä, missä ensin markkerille menoja (missä makupala), toisella toistolla myös siitä istuminen. Istumisesta myös loppuosa eli luoksetulo - nämä ok. Otettiin muutama luoksetulo niin että jätin Huin istumaan vinossa hypyn taakse ja helpostihan se sieltä yritti kiertää, toistoilla saatiin onnistumiset.

Hypyn jälkeen kaukoja. Asenne on ehkä nyt hieman parempi Huille ja ihan suht kivasti nousee maasta istumaan. Etäisyyttä nyt vaan pitää pikku hiljaa kasvattaa.

Sitten ruutua. Ensin niin että vietiin lelu ruutuun yhdessä. Sitten niin että Hanna-Mari oli vienyt lelun ruutuun sillä välin kun palkkasin ekasta suorituksesta - nämä molemmat hyvin. Vielä kolmas niin että lähetin ruutuun ja pysäytin seisomaan - tämä myös hienosti ja siitä palkka - hyvä me .

Toisessa setissä aloitettiin seuraamisella Hanna-Marin käskyttämänä. Ihan ok seuraamista, edelleen se painaa ja on ehkä vähän edessä . Seuraamisen jälkeen tunnari mihin olen tosi tyytyväinen! Hanna-Mari vei hämykasan valmiiksi ja Huin nähden vein oman minkä piilotin hyvin heinikkoon. Hui lähti kapuloille, nuuhki hämykasaa ja ympäristöä mutta sitten Emppu vähän pääsi häiriköimään ja Hui tuli mun luokse ilman kapulaa. Mutta hienoa ettei ottanut väärää! Hain Empun kainaloon ja lähetin Huin uudestaan - haisteli ympäristöä ja hämykapuloitakin mutta sitten löysi pöheiköstä omansa - ja me oltiin yhdessä onnellisia . Tokan setin loppuun otettiin vielä metallia - ensin kerran kierrättämällä Ellan vaunujen ympäri ja siitä luovutukseen - yksi myös perusnoutona - ihan jees jos ei huomioida paluuvauhtia minkä kyllä tekee laukalla mutta mun makuuni saisi tehdä paljon nopeammin.

Vaukin sai hieman kikkailla kentällä ennen kuin vein sen Pörjen hoiviin mistä neiti sitten jatkaa iltasella Annen kanssa alikiitämään.

Kiitos Hanna-Marille kivoista reeneistä, otetaan pian uusiksi!